kategori
Tenogo Maine News

Valero Energy Corporation Rilis Asil Full-Taun, Nanging Analis Nuduhake Pesimisme

Valero Energy Corporation (NYSE:VLO) bubar ngumumake asil setahun lengkap, sing ngasilake 7.6% rega saham dadi US $138. Nalika revenue selaras karo prakiraan analis ing US $ 145 milyar, perusahaan ngluwihi pangarepan karo pangentukan statutory saben saham (EPS) saka US $ 24.92, makili kenaikan 3.2%.

Analis nyedhiyakake wawasan lan ramalan sawise laporan penghasilan, menehi indikasi babagan owah-owahan tampilan ing perusahaan. Deleng data paling anyar, analis 15 sing nyakup Valero Energy ngira penurunan revenue 8.4% dadi US $ 132.5 milyar ing 2024. Kajaba iku, pangentukan statutori saben saham samesthine bakal mudhun 44% dadi US $ 14.45 ing wektu sing padha.

Prakiraan sadurunge wis prédhiksi bathi $ 137.4 milyar lan pangentukan saben saham $ 14.94 kanggo 2024. Mulane, jelas yen pesimisme wis muncul sawise asil paling anyar, sing nyebabake prospek revenue sing luwih lemah lan prakiran pangentukan saben saham.

Apike, sanajan revisi mudhun ing pangentukan ramalan, target rega US $ 149 tetep ora owah. Iki nuduhake manawa analis ora percaya yen owah-owahan kasebut bakal mengaruhi nilai intrinsik perusahaan.

Salajengipun, ing ngevaluasi target rega analis, perlu dicathet panyebaran ing perkiraan. Analis sing paling optimis nyetel target rega US $ 175 saben saham, dene sing paling pesimis nyelehake ing US $ 126. Iki nuduhake yen isih ana bhinéka ing views, nanging Analysts ora rampung dipérang ing sukses utawa Gagal potensial Simpenan.

Nalika ngelingi gambar sing luwih gedhe, dadi jelas manawa penurunan revenue Valero Energy sing diramalake bertentangan karo pertumbuhan sejarah. Nalika revenue samesthine bakal mudhun 8.4% nganti pungkasan taun 2024, perusahaan kasebut ngalami wutah 13% sajrone limang taun kepungkur. Dibandhingake, perusahaan liyane ing industri sing padha diramalake bakal entuk tingkat pertumbuhan pendapatan tahunan 0.08%.

Ing ringkesan, pangentukan prakiraan pangentukan saben saham lan prakiraan revenue nuduhake penurunan ing sentimen sawise asil paling anyar Valero Energy. Sanajan penurunan revenue penting, penting kanggo ngerteni manawa pangentukan saben saham nduweni bobot sing luwih penting kanggo nemtokake nilai intrinsik perusahaan. Target rega konsensus analis US $149 tetep ajeg, tegese owah-owahan ing perkiraan kasebut ora duwe pengaruh sing signifikan. Nggoleki penghasilan taun ngarep, prospek bisnis jangka panjang luwih penting.

Laporan hasil keuangan perusahaan Valero Energy Corporation, Valero Energy Corporation taunan kanggo 2020

P: Apa asil lengkap Valero Energy Corporation?
A: Valero Energy Corporation bubar ngumumake asil setahun lengkap, sing nyebabake kenaikan rega saham 7.6% dadi US$138. Revenue cocog karo pangarepan ing US $ 145 milyar, lan laba per saham statutory (EPS) tambah 3.2% dadi US $ 24.92.

P: Kepiye analis ramalan kinerja Valero Energy ing mangsa ngarep?
A: Analysts ngira Kurangé populasi ing revenue saka 8.4% kanggo US $ 132.5 milyar ing 2024. Pangentukan statutory saben saham samesthine kanggo plunge 44% kanggo US $ 14.45 ing wektu sing padha.

Laporan keuangan paling anyar babagan pendapatan Valero Energy Corporation yaiku 2024/XNUMX/XNUMX.
A: Prakiraan sadurunge ngasilake bathi $137.4 milyar lan penghasilan saben saham $14.94 kanggo taun 2024.

P: Apa asil paling anyar mengaruhi target rega analis kanggo Valero Energy?
A: Ora, target rega analis US $ 149 tetep ora owah sanajan revisi mudhun ing pangentukan ramalan. Iki nuduhake manawa analis ora percaya yen owah-owahan kasebut bakal mengaruhi nilai intrinsik perusahaan.

P: Apa ana konsensus ing antarane analis babagan potensial sukses utawa gagal Valero Energy?
A: Nalika ana macem-macem tampilan, panyebaran perkiraan kanggo target rega Valero Energy ora ekstrem. Analis sing paling optimis nyetel target rega US $ 175 saben saham, dene sing paling pesimis nyelehake ing US $ 126.

P: Kepiye perkiraan revenue Valero Energy dibandhingake karo wutah historis?
A: Valero Energy prakiraan nyuda revenue 8.4% beda karo wutah historis 13% sajrone limang taun kepungkur. Perusahaan liyane ing industri sing padha diprakirakake bakal entuk tingkat pertumbuhan pendapatan tahunan 0.08%.

P: Apa prakiraan pangentukan saben saham lan prakiraan revenue nuduhake apa?
A: Penurunan peringkat nuduhake penurunan sentimen sawise asil paling anyar saka Valero Energy. Nanging, penting kanggo dicathet yen target rega konsensus analis US $ 149 tetep ajeg, nuduhake yen owah-owahan kasebut ora duwe pengaruh sing signifikan.

Definisi:
- Pendapatan: Total penghasilan sing diasilake perusahaan saka aktivitas bisnis.
– Earnings per Share (EPS): Metrik finansial sing nuduhake bagean saka laba perusahaan sing dialokasikan kanggo saben saham biasa sing pinunjul.

Link sing Disaranake:
- Perusahaan Energi Valero (domain utama)

Miturut Daniel Hall

Ngobrol GPT
Ngobrol GPT
Daniel Hall minangka penulis lan peneliti sing misuwur kanthi fokus ing efisiensi energi lan teknologi kutha cerdas ing Amerika Serikat. Karyane nylidiki integrasi solusi energi inovatif menyang infrastruktur kutha, nandheske peran teknologi kanggo ningkatake kelestarian lan daya tahan ing kutha-kutha Amerika. Analisis Hall babagan carane jaringan cerdas, sumber energi sing bisa dianyari, lan teknologi hemat energi bisa ngowahi urip kutha dadi komprehensif lan maju. Kontribusi dheweke dianggep banget kanggo menehi cahya ing dalan menyang lingkungan kutha sing luwih lestari lan maju kanthi teknologi.