kategori
Tenogo Gas Michigan News solar angin

Sasaran Kelestarian Universitas Michigan ing Obrolan karo Shana Weber

Ing wawancara anyar, Shana Weber, wakil presiden asosiasi kanggo kelestarian kampus ing Universitas Michigan, mbahas tujuan netralitas karbon universitas lan strategi sing digunakake kanggo nggayuh. Minangka wong pisanan sing nyekel posisi iki, Weber nandheske pentinge tumindak iklim lan koordinasi sing dibutuhake kanggo mindhah tujuan kelestarian.

Latar mburi Weber minangka ahli ekologi lan ilmuwan iklim wis nyebabake semangate kanggo karya lingkungan lan kelestarian. Dheweke kelingan kepiye minat siswa ing proyek kelestarian sing nyebabake lelungan ing lapangan iki, sing ndadékaké perané ing Universitas Princeton sadurunge gabung karo Universitas Michigan.

Peran podo karo Weber, wakil provost kanggo kelestarian, bakal rauh bakal ngenalaken ing universitas. Posisi iki bakal fokus ing aspek akademik kelestarian, kalebu riset lan piwulang, dene peran Weber utamane fokus ing aspek operasional. Nanging, posisi loro kasebut bakal kerja bareng, utamane ing konsep laboratorium urip universitas.

Babagan tujuan Universitas Michigan kanggo entuk emisi nol Scope 2 (dituku listrik) ing taun 2025, Weber nyebutake manawa taman angin ing Isabella County saiki nutupi 40% kabutuhan listrik universitas. Kajaba iku, rencana lagi ditindakake kanggo ngembangake instalasi solar ing kampus lan nggedhekake solar ing njaba kampus nggunakake kridit energi sing bisa dianyari saka sumber basis Michigan.

Mbedakake antarane kridit energi sing bisa dianyari lan kridit karbon utawa offset, Weber nerangake manawa kridit energi sing bisa dianyari digandhengake karo sumber tartamtu kayata tenaga surya lan angin, dene kridit karbon kalebu pilihan sing luwih akeh. Saiki, universitas ora ngupayakake kridit karbon utawa offset.

Weber uga nuduhake keputusan universitas kanggo nginstal 25 MW array solar ing situs ing kampus, negesake pentinge visibilitas lan keterlibatan masyarakat kanggo nuduhake kemungkinan energi sing bisa dianyari. Lokasi kanggo susunan kasebut, sing utamane ana ing dek parkir lan atap, saiki lagi ditemtokake.

Babagan konversi bangunan sing ana dadi sistem pemanasan lan pendinginan sing lestari, Weber ngakoni pentinge perencanaan jangka panjang lan sesambungan karo infrastruktur sing ana. Dheweke negesake manawa kudu pindhah saka bahan bakar fosil kanggo nggayuh netralitas karbon, sanajan mbutuhake owah-owahan sing ngganggu.

Pungkasan, Weber nyoroti peran pembangkit listrik gas alam universitas ing proses dekarbonisasi, nyatakake yen saiki minangka bagean penting saka strategi transisi.

Bagean FAQ:

1. Apa tujuan netralitas karbon Universitas Michigan?
- Tujuan netralitas karbon universitas yaiku nggayuh emisi nol Scope 2 (dituku listrik) ing taun 2025.

2. Apa persentasi saka kabutuhan listrik universitas sing saiki dijamin dening taman angin ing Isabella County?
– Saiki, taman angin ing Isabella County nutupi 40% saka kabutuhan listrik universitas.

3. Apa rencana sing ditindakake kanggo pangembangan instalasi solar?
- Universitas kasebut ngrancang ngembangake instalasi solar ing kampus lan nggedhekake tenaga surya ing njaba kampus kanthi nggunakake kridit energi sing bisa dianyari saka sumber basis Michigan.

4. Apa bedane kridit energi terbarukan lan kredit karbon utawa offset?
- Kredit energi sing bisa dianyari digandhengake karo sumber tartamtu kayata tenaga surya lan angin, dene kredit karbon kalebu macem-macem pilihan.

5. Apa Universitas Michigan ngupayakake kridit karbon utawa offset?
- Saiki, universitas ora ngupayakake kridit karbon utawa offset.

6. Pira susunan solar ing situs sing bakal diinstal universitas?
– Universitas plans kanggo nginstal 25 MW array solar ing situs.

7. Ing ngendi papan tata surya bakal ana?
- Lokasi kanggo susunan solar ing situs utamane ing dek parkir lan atap. Lokasi tartamtu saiki lagi ditemtokake.

8. Apa pendekatan universitas kanggo ngowahi bangunan sing wis ana dadi sistem pemanasan lan pendinginan sing lestari?
- Universitas kasebut ngakoni pentinge perencanaan jangka panjang lan sesambungan karo infrastruktur sing ana kanggo konversi menyang sistem pemanasan lan pendinginan sing lestari.

9. Apa peran pembangkit listrik gas alam universitas ing proses dekarbonisasi?
- Pembangkit listrik gas alam saiki dadi bagean penting saka strategi transisi universitas menyang dekarbonisasi.

Katentuan Utama/Definisi Jargon:

1. Neutralitas Karbon: Nggayuh keseimbangan antarane ngetokake karbon dioksida lan ngilangi karbon dioksida saka atmosfer, nyebabake emisi karbon net-nol.

2. Cakupan 2 Emisi: Emisi gas omah kaca sing diasilake saka pembangkit listrik, panas, utawa uap sing dituku.

3. Kredit Energi Terbarukan: Sertifikat sing makili atribut lingkungan listrik sing bisa dianyari saka sumber kayata tenaga surya, angin, utawa hidro. Bisa digunakake kanggo ndhukung pangembangan energi sing bisa dianyari lan nggayuh tujuan kelestarian.

4. Karbon Credits utawa Offsets: Unit saka karbon dioksida padha pangurangan utawa penghapusan sing digunakake kanggo ijol kanggo utawa ngimbangi emisi kanggo entuk netralitas karbon utawa nyuda karbon sakabèhé.

Disaranake Link Related:
1. Kantor Kelestarian Kampus Universitas Michigan
2. Inisiatif Keberlanjutan Kampus Universitas Michigan
3. Universitas Michigan Energi lan Inisiatif Iklim

Miturut Howard Rhodes

Howard Rhodes minangka tokoh penting ing babagan perencanaan kutha sing lestari, kanthi fokus khusus ing integrasi energi sing bisa dianyari ing kutha-kutha Amerika. Tulisan lan riset dheweke fokus ing pengaruh transformatif solusi energi ijo kayata tenaga surya, angin, lan hidroelektrik ing lingkungan kutha. Rhodes nyengkuyung kanggo ngetrapake praktik lestari iki kanggo ngatasi tantangan owah-owahan iklim lan keamanan energi. Karya sing duwe pengaruh menehi analisa babagan keuntungan ekonomi, lingkungan, lan sosial saka transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing cityscapes, nggawe dheweke dadi swara utama ing gerakan menyang masa depan kutha sing luwih lestari.