kategori
Tenogo News angin

Rahasia Energi Saben Dina: Ngenteni Gusti

Nalika aku mlebu ing taun-taun pungkasan, aku wis weruh penurunan sing signifikan ing tingkat energiku. Alesan sing tepat kanggo penurunan iki tetep dadi misteri. Nanging, bojoku, The Gracious Mistress of the Parsonage, kanthi guyon ngaku yen aku "ing bukit," lan uga energiku. Nalika aku ora nate ngerti konsep dadi "ing bukit", siji perkara sing mesthi: reservoir energiku ora kaya biyen.

Sanajan kekurangan energi sing winates, ana tunjangan kasebut. Siji keuntungan sing trep yaiku alesan sing sampurna kanggo ngindhari tugas sing ora daklakoni. Saben-saben bojoku njaluk apa sing dakkarepake, aku mung mangsuli, "Dhuh, aku saiki ora duwe tenaga, yen ora, aku bakal seneng." Dheweke scowls ing respon kula, kaya ngerti pesen ndasari.

Istilah "pensiun" wis entuk makna anyar wiwit aku wiwit ngalami penurunan energi iki. Saiki tegese kesel terus-terusan. Dhuh, aku kangen banget karo dina-dina nalika aku ora ngerti kanthi lengkap babagan kekeselenku. Nganti bubar, karo tekane buyut kita sing sregep, aku ngerti sejatine aku kesel.

Mirsani bajingan cilik iki mlaku tanpa wates lan semangat sing ora ana watese pancen nggumunake lan kesel. Aku kaget karo cadangan energi sing katon tanpa wates. Yen mung aku bisa nyilih bagian sekedhik saka vitalitas dheweke, iku bakal entuk manfaat banget kanggo kita loro.

Nalika mikirake cadangan energi saya sing saya suda, ana ayat ing Kitab Suci: "Nanging wong-wong sing nganti-anti marang Gusti bakal nambah kekuwatane; bakal padha munggah nganggo swiwi kaya manuk garudha; bakal padha mlayu lan ora bosen; lan padha lumaku lan ora kesel” ( Yesaya 40:31 ).

Ayat iki ngajari aku pelajaran sing penting - yen nemokake kekuwatan ing Gusti minangka rahasia nyata kanggo energi saben dina. Ing nggoleki energi, aku kerep nyoba nggawe dhewe, mung gagal bola-bali. Kasunyatane, mung Gusti Allah sing bisa menehi kekuwatan sing dibutuhake kanggo urip saben dina kanggo kamulyane.

Dadi, nalika aku terus nggoleki energi, aku saiki ngerti yen ngenteni Gusti Allah iku kuncine. Nalika aku ora duwe kabeh jawaban babagan tingkat energi sing saya suda, aku nemokake sumber nganyari maneh. Mung Gusti Allah sing bisa ngetokake energi sing dibutuhake kanggo ngadhepi saben dina kanthi vitalitas lan tujuan.

Dr. James L. Snyder manggon ing Ocala, FL karo garwane sing ditresnani, The Gracious Mistress of the Parsonage. Dheweke bisa dihubungi ing 1-352-216-3025 utawa liwat email ing Alamat email iki direksa saka spambots. Sampeyan kudu ngaktifake JavaScript kanggo ndeleng.. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak website ing www.jamessnyderministries.com.

Pitakonan Paling Sering

1. Kenging punapa panganggit sampun nyumerepi tingkat energinipun?
Alesan sing tepat kanggo nyuda tingkat energi tetep ora dingerteni dening penulis.

2. Kadospundi panganggit ngginakaken tenaga ingkang winates kangge mupangat?
Penulis nggunakake energi sing winates minangka alesan kanggo ngindhari tugas sing ora bakal ditindakake.

3. Kepiye carane penulis nemtokake "pensiun" saiki?
Wiwit ngalami penurunan energi, penulis nganggep pensiun minangka kesel sing terus-terusan.

4. Apa sing njalari kekeselen pengarang?
Pangripta ngrumangsani kekeselene nalika ngamati putune sing sregep.

5. Apa ayat Alkitab sing ana ing pikiran penulis bab energi?
Ayat Alkitab ya iku Yésaya 40:31 , sing kandha nèk wong-wong sing ngarep-arep marang Yéhuwah bakal nambah kekuwatané.

Definisi:
1. “Ndhuwur gunung”: Tetembungan kang digunakake kanggo mratelakake wong kang wis tumemen utawa luwih tuwa.
2. "Pensiun": Istilah iki biasane nuduhake wektu sawise wong mandheg kerja, nanging ing konteks iki, tegese kesel terus-terusan.
3. "Vitalitas": Nuduhake liveliness utawa energi.

Link sing Disaranake:
1. James Snyder Ministries – Situs web penulis kanggo informasi luwih lengkap babagan karya lan tulisane.

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.