kategori
Alaska California Tenogo Gas Hawaii News Oil

Pamrentahan Biden ngisi Cadangan Petroleum Strategis, Pemulihan Ekonomi Bahan Bakar

Pamrentahan Biden wis njupuk langkah penting kanggo nguatake cadangan minyak darurat negara. Selaras karo komitmen sing ditindakake ing Desember, dheweke wis tuku 3.2 yuta barel minyak kanggo Cadangan Minyak Strategis (SPR). Pamindhahan iki, sanajan dipuji, nggawe cadangan isih 17 yuta barel kurang saka tingkat Januari 2023 ing administrasi sadurunge. Simpenan saiki ana ing 300 yuta barel.

Kaputusan administrasi kanggo ngetung cadangan darurat kanggo nyuda rega gas sing mundhak sajrone telung taun kepungkur nyebabake keprihatinan analis energi. Nanging, tuku anyar menehi tandha strategi sing janji kanggo ngisi ulang SPR lan stabilake pasar.

Beda karo ramalan awal, 3.2 yuta barel dituku kanthi rega rata-rata $75.96 per barel, luwih murah tinimbang tandha $95. Departemen Energi (DOE) negesake manawa akuisisi iki njamin kesepakatan sing apik kanggo para wajib pajak. Nganti saiki, DOE wis entuk total 17.03 yuta barel kanggo SPR kanthi rega rata-rata $75.75 nalika aktif nyepetake bali kanggo nguatake cadangan.

Analisis pasar saka Departemen Perbendaharaan ngandhakake yen adol pasokan darurat nyebabake pangurangan rega gas sing akeh, sing nguntungake konsumen nganti 40 sen saben galon. Saiki, rega rata-rata gas biasa ing Amerika yaiku $3.082 saben galon, kanthi variasi regional. Pembalap Alaskan ngadhepi rata-rata $ 3.53, dene pengendara motor Hawaii padu karo rata-rata paling dhuwur ing negara $ 4.67 saben galon. Warga California ngetutake kanthi rapet kanthi rega $4.51, umume amarga pajak sing luwih dhuwur.

Senajan prices gas wis tambah dening telung sen dibandhingake sasi kepungkur, padha tetep 26 sen luwih murah tinimbang taun sadurunge. Data saka AAA iki nyoroti manawa rega gas luwih dhuwur tinimbang nalika Presiden Biden dadi kantor ing Januari 2021, kanthi sopir banjur mbayar rata-rata $2.39 saben galon.

Nalika Administrasi Biden nerusake upaya kanggo nyetabilake Cadangan Petroleum Strategis lan ngatasi tantangan energi, prasetya kanggo tuku tong tambahan penting kanggo njamin pasokan bahan bakar sing aman lan terjangkau kanggo negara kasebut.

FAQ: Pitakonan sing Sering Ditakoni

P: Apa Strategic Petroleum Reserve (SPR)?

A: Strategic Petroleum Reserve (SPR) minangka stockpile minyak mentah darurat sing dikelola dening pemerintah Amerika Serikat. Iki dirancang kanggo nyedhiyakake pasokan minyak domestik sajrone gangguan ing pasar minyak.

P: Pira tong minyak sing dituku Administrasi Biden kanggo SPR?

A: Administrasi Biden wis tuku 3.2 yuta barel minyak kanggo Cadangan Petroleum Strategis (SPR).

P: Kepiye pengaruh tuku iki ing tingkat sakabèhé cadangan?

A: Sanajan tuku anyar, Cadangan Petroleum Strategis isih kurang 17 yuta barel saka tingkat Januari 2023 ing administrasi sadurunge. Simpenan saiki ana ing 300 yuta barel.

P: Napa Pamrentahan Biden mlebu cadangan darurat?

A: Administrasi Biden ngetok cadangan darurat kanggo nyuda rega gas sing mundhak sajrone telung taun kepungkur.

P: Rata-rata rega 3.2 yuta barel dituku?

A: 3.2 yuta barel lenga dituku ing rega rata-rata $75.96 saben barel, kang luwih murah tinimbang samesthine $95 tandha.

P: Kepiye Departemen Energi (DOE) njamin kesepakatan sing apik kanggo para wajib pajak?

A: Departemen Energi (DOE) wis entuk total 17.03 yuta barel kanggo Cadangan Petroleum Strategis kanthi rega rata-rata $75.75, kanthi aktif nyepetake pengembalian kanggo nambah cadangan.

P: Kepiye adol pasokan darurat mengaruhi rega gas?

A: Analisis pasar saka Departemen Perbendaharaan ngandhakake yen adol pasokan darurat nyebabake pangurangan rega gas, sing entuk manfaat kanggo konsumen nganti 40 sen saben galon.

P: Apa rega rata-rata saiki gas biasa ing Amerika?

A: Rega rata-rata gas biasa ing Amerika saiki ana ing $3.082 saben galon, kanthi variasi regional.

P: Apa rega gas ing Alaska, Hawaii, lan California?

A: pembalap Alaskan ngadhepi rega gas rata-rata $3.53 saben galon, Hawaii motorists padu karo rata-rata paling dhuwur bangsa ing $4.67 saben galon, lan Californian tindakake rapet karo rega $4.51. Rega sing luwih dhuwur iki umume amarga pajak sing luwih dhuwur.

P: Kepiye rega gas dibandhingake karo taun-taun sadurunge?

A: Rega gas wis tambah telung sen dibandhingake sasi kepungkur nanging tetep 26 sen luwih murah tinimbang taun sadurunge. Nalika Presiden Biden dadi kantor ing Januari 2021, para sopir mbayar rata-rata $2.39 saben galon.

P: Apa pentinge komitmen Administrasi Biden kanggo tuku tong tambahan?

A: Komitmen Administrasi Biden kanggo tuku tong minyak tambahan kanggo Cadangan Petroleum Strategis penting kanggo njamin pasokan bahan bakar sing aman lan terjangkau kanggo negara kasebut, amarga kerjane kanggo nyetabilake cadangan lan ngatasi tantangan energi.

Sarat utama:

- Cadangan Petroleum Strategis (SPR): Simpenan minyak mentah darurat sing dikelola dening pamrentah Amerika Serikat.
- Departemen Energi (DOE): Badan pamrentah AS sing tanggung jawab kanggo kabijakan babagan energi lan safety.
- Analisis pasar: Evaluasi kahanan lan tren pasar kanggo nggawe keputusan sing tepat babagan tuku, adol, utawa nandur modal ing barang lan layanan.
- Rega gas: Biaya bensin ing pompa, biasane diukur ing sen saben galon.

Related Links:
- Departemen Energi AS
- Perbendaharaan AS AS
- AAA

Miturut Terence West

Terence West minangka penulis lan analis sing misuwur kanthi spesialisasi ing dinamika infrastruktur energi lan pengaruhe ing kutha-kutha Amerika. Tulisan kasebut nyelidiki tantangan lan kesempatan sing diwenehake dening transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing setelan kutha. Karya West ditondoi kanthi pemahaman sing jero babagan aspek teknis lan sosial-ekonomi sistem energi kutha. Komentar babagan carane kutha bisa adaptasi lan entuk manfaat saka teknologi energi sing berkembang wis nggawe dheweke dadi swara sing dihormati ing wacana babagan pembangunan kutha sing lestari lan kebijakan energi ing Amerika Serikat.