kategori
Tenogo News solar Tennessee

Tennessee Valley Authority mranata New Peak Power Demand Record

Otoritas Lembah Tennessee (TVA) entuk tonggak sejarah anyar dina Rebo esuk kanthi nyetel rekor panjaluk daya puncak. Kanthi panjaluk daya puncak wiwitan 34,526 megawatt lan suhu sistem rata-rata 4 derajat, prestasi iki ngluwihi rekor sadurunge 33,482 MW sing disetel ing Agustus 2007.

TVA, perusahaan listrik umum paling gedhe ing Amerika Serikat, njupuk Facebook kanggo nuduhake kabar babagan prestasine. Panjaluk daya puncak sing nyetel rekor nyorot kabutuhan energi sing saya tambah lan ketergantungan ing pasokan listrik TVA.

Panjaluk listrik terus saya mundhak amarga masyarakat kita luwih gumantung marang energi kanggo macem-macem tujuan. Saka konsumsi omah nganti panggunaan industri, syarat daya terus saya mundhak. Cathetan iki minangka pangeling babagan peran penting sing ditindakake dening perusahaan listrik kaya TVA kanggo nyukupi panjaluk energi negara.

TVA, sing dikenal kanthi komitmen nyedhiyakake listrik sing dipercaya lan terjangkau, njamin pasokan listrik nyukupi kabutuhan wilayah sing dilayani. Kanthi rekor anyar iki, TVA nuduhake kemampuane kanggo ngatasi permintaan sing saya tambah lan njaga standar layanan sing dhuwur.

Minangka TVA terus mimpin dalan ing industri daya, serves minangka conto kanggo keperluan liyane ing saindhenging negara. Sukses kasebut nyoroti pentinge nandur modal ing infrastruktur tenaga lan njelajah alternatif sing lestari kanggo nyukupi panjaluk energi sing saya tambah.

Nalika nggayuh rekor panjaluk daya puncak anyar minangka prestasi sing signifikan, nanging uga nyorot tantangan sing diadhepi perusahaan tenaga listrik kanggo nyukupi kabutuhan listrik sing saya tambah akeh. Inisiatif sing ningkatake efisiensi energi lan sumber sing bisa dianyari kudu dadi prioritas kanggo njamin masa depan sing lestari.

Kesimpulane, cathetan panjaluk daya puncak anyar Tennessee Valley Authority nuduhake kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan energi negara. Iki minangka pangeling babagan pentinge nandur modal ing infrastruktur tenaga lan njelajah alternatif sing lestari kanggo ngatasi panjaluk energi sing saya akeh.

FAQ:

P: Apa Tennessee Valley Authority (TVA)?
A: Tennessee Valley Authority (TVA) minangka perusahaan listrik umum paling gedhe ing Amerika Serikat.

P: Apa tonggak sejarah sing diraih TVA?
A: TVA entuk tonggak sejarah anyar kanthi nyetel rekor kanggo panjaluk daya puncak.

P: Apa panjaluk daya puncak sing dicathet?
A: Panjaluk daya puncak wiwitan sing dicathet yaiku 34,526 megawatt.

P: Apa rekor sadurunge kanggo panjaluk daya puncak?
A: Rekor sadurunge kanggo panjaluk daya puncak yaiku 33,482 megawatt sing disetel ing Agustus 2007.

P: Apa sing ditonjolake tonggak sejarah iki?
A: Tonggak sejarah iki nyoroti kabutuhan energi sing saya tambah lan ketergantungan ing sumber daya TVA.

P: Kepiye cara TVA njamin pasokan listrik nyukupi kabutuhan wilayah kasebut?
A: TVA setya nyedhiyakake listrik sing dipercaya lan terjangkau kanggo nyukupi kabutuhan wilayah sing dilayani.

P: Apa rekaman iki nuduhake babagan TVA?
A: Rekor anyar iki nuduhake kemampuan TVA kanggo ngatasi permintaan sing saya tambah lan njaga standar layanan sing dhuwur.

P: Apa utilitas liyane sing bisa sinau saka sukses TVA?
A: Sukses TVA nyoroti pentinge nandur modal ing infrastruktur tenaga lan njelajah alternatif sing lestari kanggo nyukupi kabutuhan energi sing saya tambah.

P: Tantangan apa sing diadhepi perusahaan tenaga kanggo nyukupi kebutuhan listrik sing saya tambah?
A: Perusahaan listrik ngadhepi tantangan kanggo nyukupi kabutuhan listrik sing saya tambah akeh.

P: Apa inisiatif sing kudu diutamakake?
A: Inisiatif sing ningkatake efisiensi energi lan sumber sing bisa dianyari kudu diutamakake kanggo njamin masa depan sing lestari.

Related Links:
- Situs web resmi Tennessee Valley Authority
- Kantor Teknologi Tenaga Surya

Miturut Terence West

Terence West minangka penulis lan analis sing misuwur kanthi spesialisasi ing dinamika infrastruktur energi lan pengaruhe ing kutha-kutha Amerika. Tulisan kasebut nyelidiki tantangan lan kesempatan sing diwenehake dening transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing setelan kutha. Karya West ditondoi kanthi pemahaman sing jero babagan aspek teknis lan sosial-ekonomi sistem energi kutha. Komentar babagan carane kutha bisa adaptasi lan entuk manfaat saka teknologi energi sing berkembang wis nggawe dheweke dadi swara sing dihormati ing wacana babagan pembangunan kutha sing lestari lan kebijakan energi ing Amerika Serikat.