kategori
New York News

Patrick Roy Gabung New York Islanders, Ndadekke Pangarep-arep kanggo Turnaround

The New York Islanders wis kena karo seri saka kekalahan, ndadékaké kanggo flounder ing klasemen Divisi Metropolitan. Ing upaya kanggo mbalikke rejeki, presiden tim lan general manager Lou Lamoriello njupuk kaputusan kandel kanggo ngganti pelatih kepala Lane Lambert karo Hall-of-Fame goaltender Patrick Roy, legenda ing NHL.

Roy, juara Piala Stanley kaping papat lan panampa Vezina Trophy kaping telu, ndadekke pengalaman lan semangat kanggo wong Islanders. Reputasi dheweke minangka salah sawijining kiper paling gedhe ing sejarah menehi penghargaan langsung saka pemain ing liga. Penambahan Roy minangka pelatih lan mentor janji bakal nyuntikake urip anyar menyang tim sing berjuang.

Mathew Barzal, pemain bintang Islanders, nyatakake semangat kanggo owah-owahan kepelatihan, nyatakake yen kawruh lan intensitas Roy minangka aset sing ora ana regane. Barzal percaya mentalitas menang Roy lan sukses kepungkur bakal duwe pengaruh sing signifikan marang kinerja tim kasebut. Penyerang enom kasebut yakin manawa kehadiran Roy bakal nyegerake wong-wong Islanders lan nyurung dheweke menyang sukses.

Pedigree kepelatihan Roy nyengsemaken, sawise menang Jack Adams Award kanggo NHL Coach of the Year ing 2014. Kajaba iku, dheweke entuk sukses sing luar biasa karo Quebec Remparts ing Quebec Maritimes Junior Hockey League, njupuk rong Piala Memorial sajrone jabatane. Barzal, sing sadurunge main kanggo Seattle Thunderbirds, nyekseni langsung kegigihan lan tekad sing ditindakake Roy kanggo nglatih tim.

Nalika Islanders miwiti babak pungkasan mangsa, karo playoff isih ing jangkoan, pesen Roy kanggo tim iku prasaja nanging kuat: kapercayan. Dheweke nandheske pentinge persatuan lan usaha kolektif kanggo nggayuh sukses. Wong Pulo kudu kumpul bebarengan lan percaya marang awake dhewe lan kemampuane.

Kanthi Patrick Roy mimpin dalan, New York Islanders siap kanggo kebangkitan maneh. Semangat lan kasenengane nular, lan para pemain nanggapi kanthi positif marang gaya kepelatihan. Penggemar bisa ngarepake tim sing semangat sing bakal ninggalake kabeh ing es kanggo nggayuh kamenangan.

Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQs):

P: Sapa sing diganti dadi pelatih kepala New York Islanders?
A: New York Islanders ngganti pelatih kepala Lane Lambert.

P: Sing diganti karo sapa?
A: Dheweke ngganti karo Hall-of-Fame goaltender Patrick Roy.

P: Apa reputasi Patrick Roy ing NHL?
A: Patrick Roy dianggep minangka salah siji saka kiper paling gedhe ing sajarah NHL.

P: Apa penghargaan sing ditampa Patrick Roy?
A: Patrick Roy minangka juara Piala Stanley kaping papat lan panampa Piala Vezina kaping telu.

P: Apa Mathew Barzal, pemain bintang Islanders, mikir babagan owah-owahan pelatih?
A: Mathew Barzal mratelakake antusiasme lan percaya kawruh lan intensitas Roy bakal migunani kanggo tim kasebut.

P: Apa Patrick Roy wis sukses dadi pelatih sadurunge?
A: Ya, dheweke menangake Jack Adams Award kanggo NHL Coach of the Year ing 2014 lan entuk sukses sing luar biasa karo Quebec Remparts, menang rong Piala Peringatan.

P: Apa pesen Patrick Roy marang tim?
A: Pesen Patrick Roy kanggo tim yaiku percaya marang persatuan lan upaya kolektif supaya bisa sukses.

P: Kepiye para pemain nanggapi gaya kepelatihan Patrick Roy?
A: Para pemain nanggapi kanthi positif babagan gaya kepelatihan Patrick Roy.

Katentuan utama lan Jargon:
- Klasemen Divisi Metropolitan: Nuduhake rangking tim saiki ing Divisi Metropolitan NHL.
- Hall-of-Fame goaltender: A goaltender sing wis inducted menyang Hockey Hall of Fame kanggo karir ngédap sing.
– Piala Stanley: Piala juara dianugerahi tim NHL sing menang playoff postseason.
– Vezina Trophy: Penghargaan taunan sing diwènèhaké kanggo goaltender ndhuwur NHL kang.
– Jack Adams Award: Penghargaan taunan sing diwènèhaké marang pelatih NHL sing dianggep minangka kontribusi paling gedhé kanggo kasuksesan tim.
- Piala Memorial: Turnamen sing dianakake saben taun kanggo tim hoki es junior Kanada.

Link sing Disaranake:
1. Situs web resmi New York Islanders
2. Hall of Fame Hockey
3. Situs web resmi NHL

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.