kategori
Tenogo Energi ijo Maryland News angin

Orsted Withdraws saka Maryland Offshore Wind Projects Citing Kahanan Ekonomi

Pangembang energi multinasional Orsted ndadak mundur saka perjanjian karo Negara Maryland kanggo ngembangake rong proyek angin lepas pantai. Kaputusan kasebut minangka akibat saka kahanan ekonomi sing saya tambah lan tantangan sing diadhepi perusahaan. Orsted pisanan dipilih dening Komisi Layanan Umum Maryland (PSC) kanggo ngembangake proyek Skipjack Wind 1 lan Skipjack Wind 2, sing katon minangka komponen penting saka agenda decarbonization negara.

Penarikan Orsted saka proyek kasebut nyebabake keprihatinan babagan masa depan pangembangan angin lepas pantai ing Maryland. Perusahaan kasebut nyebutake kahanan ekonomi sing tantangan, kalebu inflasi, tingkat bunga sing dhuwur, lan kendala rantai pasokan, minangka alasan kanggo keputusane. Senadyan narik metu saka persetujuan, Orsted durung rampung mbatalake proyèk lan plans kanggo nerusake pembangunan lan ngidini pangolahan.

Gubernur Wes Moore saka Maryland mratelakake rasa kuciwane amarga mundurake Orsted. Nanging, dheweke tetep setya nggarap legislatif, mitra federal, lan pangembang angin lepas pantai kanggo nggayuh tujuan negara kanggo 100% energi resik ing taun 2035. Pengumuman kasebut ninggalake Maryland mung rong proyek angin lepas pantai sing diusulake: proyek MarWin lan proyek Momentum Wind. , loro dikembangaké dening US Wind.

Kaputusan Orsted uga nggambarake tantangan sing diadhepi proyek angin lepas pantai ing Amerika Serikat. Sawetara proyek wis dibatalake utawa ngalami kemunduran amarga kahanan ekonomi sing durung mesthi. Tumindak kasebut mbebayani tujuan energi ijo sing ditetepake dening negara-negara sing dipimpin Demokrat lan administrasi Biden. Presiden Biden ngarahake nyebarake 30 gigawatt energi angin lepas pantai ing taun 2030 lan entuk jaringan listrik sing wis decarbonized ing taun 2035.

Nalika sawetara anggota parlemen lan pemangku kepentingan nyatakake keprihatinan babagan keterjangkauan lan gangguan sing disebabake dening proyek angin lepas pantai, para panyengkuyung mbantah manawa proyek kasebut penting kanggo transisi menyang masa depan energi sing luwih resik lan lestari. Masa depan pembangunan angin lepas pantai ing Maryland lan negara liya tetep ora mesthi, nanging dorongan kanggo energi sing bisa dianyari terus.

Title: Orsted Withdraws saka Maryland Offshore Wind Projects: FAQ Section

P: Napa Orsted mundur saka perjanjian karo Negara Bagian Maryland?
A: Orsted nyebutake kahanan ekonomi sing saya elek, kalebu inflasi, tingkat bunga sing dhuwur, lan kendala rantai pasokan, minangka alasan kanggo keputusane.

P: Apa rong proyek angin lepas pantai sing pisanan dipilih Orsted kanggo dikembangake?
A: Orsted dipilih kanggo ngembangake proyek Skipjack Wind 1 lan Skipjack Wind 2.

P: Apa pengaruh mundur Orsted ing pangembangan angin lepas pantai ing Maryland?
A: Penarikan kasebut nyebabake keprihatinan babagan masa depan pangembangan angin lepas pantai ing Maryland.

P: Apa Orsted mbatalake proyek kasebut?
A: Ora, Orsted plans kanggo nerusake pembangunan lan ngidini pangolahan kanggo proyèk sanajan mundur saka perjanjian.

P: Kepiye Gubernur Wes Moore saka Maryland nanggapi mundurake Orsted?
A: Gubernur Wes Moore mratelakake rasa kuciwa amarga Orsted mundur nanging tetep setya nggarap para pemangku kepentingan kanggo nggayuh tujuan Maryland 100% energi resik ing taun 2035.

P: Pira proyek angin lepas pantai sing isih ana ing Maryland?
A: Maryland isih duwe rong proyek angin lepas pantai sing diusulake: proyek MarWin lan proyek Momentum Wind, sing dikembangake dening US Wind.

P: Tantangan apa sing diadhepi proyek angin lepas pantai ing Amerika Serikat?
A: Proyek angin lepas pantai ing Amerika Serikat wis dibatalake utawa ngadhepi kemunduran amarga kahanan ekonomi sing durung mesthi, mbebayani tujuan energi ijo saka macem-macem negara lan administrasi Biden.

P: Apa tujuane Presiden Biden kanggo energi angin lepas pantai?
A: Présidhèn Biden ngarahake nyebarake 30 gigawatt energi angin lepas pantai ing taun 2030 lan entuk jaringan listrik sing wis decarbonized ing taun 2035.

P: Apa argumen kanggo proyek angin lepas pantai?
A: Panyengkuyung mbantah manawa proyek angin lepas pantai penting kanggo transisi menyang masa depan energi sing luwih resik lan lestari, sanajan ana keprihatinan babagan keterjangkauan lan gangguan sing disebabake dening proyek kasebut.

Related Links:
- Situs Web Resmi Angin AS
- Lembar Fakta Gedung Putih: Proyek Energi Angin Offshore

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.