kategori
Tenogo News Ohio solar

Ohio Nganakake Hearing kanggo Konstruksi Fasilitas Solar 120-Megawatt ing Knox County

Ohio Power Siting Board wis ngumumake pangrungon umum lokal kanggo ngrembug rencana Frasier Solar, LLC kanggo fasilitas pembangkit listrik tenaga surya skala gedhe ing Knox County. Pangrungon nduweni tujuan kanggo ngidini individu menehi kesaksian sumpah babagan proyek sing diusulake, sing bakal dibangun ing kutha Clinton lan Miller lan kutha Gunung Vernon.

Dijadwalake tanggal 4 April jam 5, pangrungon bakal dianakake ing Woodward Opera House, dumunung ing 107 South Main St., Mount Vernon, OH 43050. Saben saksi bakal diwenehi wektu maksimal limang menit kanggo menehi kesaksian. . Transkrip saka pangrungon bakal dilebokake ing rekaman kasus sing bakal ditimbang dening papan papan kekuwatan sajrone proses nggawe keputusan. Kabeh saksi kudu ndhaptar nalika rawuh lan bakal ditimbali kanggo menehi kesaksian miturut urutan registrasi.

Fasilitas sing diusulake Frasier Solar dijangkepi bakal nutupi 840 hektar ing area proyek 1,395 hektar sing luwih gedhe. Bebarengan karo susunan panel surya, proyek kasebut kalebu macem-macem infrastruktur pendukung kayata jalur koleksi listrik, inverter, dalan akses, pagar perimeter, lan gardu induk.

Yen disetujoni, fasilitas solar bakal ngasilake 120 megawatt listrik, nyumbang kanggo tujuan energi resik Ohio lan mbantu nyuda ketergantungan ing bahan bakar fosil. Kanthi nggunakake kekuwatan srengenge, proyek iki bakal menehi kontribusi sing signifikan kanggo produksi energi lestari ing wilayah kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan fasilitas solar sing diusulake lan kanggo ngakses nomer kasus 23-0796-EL-BGN, pihak sing kasengsem bisa ngunjungi www.OPSB.ohio.gov. Tetep diwenehi kabar kanthi ndhaptar warta pertanian sing paling anyar sing dikirim langsung menyang kothak mlebu.

Bagian FAQ:

P: Apa tujuane hearing publik lokal sing diumumake dening Ohio Power Siting Board?
A: Pangrungon nduweni tujuan kanggo ngidini individu menehi kesaksian sumpah babagan rencana Frasier Solar, LLC kanggo fasilitas pembangkit listrik tenaga surya skala gedhe ing Knox County.

P: Kapan lan ing ngendi sidhang bakal ditindakake?
A: Sidang dijadwalake tanggal 4 April jam 5 sore. ing Woodward Opera House, dumunung ing 107 South Main St., Mount Vernon, OH 43050.

P: Pira wektu saben saksi kudu menehi kesaksian?
A: Saben saksi bakal diwenehi wektu maksimal limang menit kanggo menehi kesaksian.

P: Apa sing bakal kedadeyan karo transkrip saka pangrungon?
A: Transkrip saka pangrungon bakal dilebokake ing rekaman kasus sing bakal ditimbang dening papan panggonan kekuwatan sajrone proses nggawe keputusan.

P: Apa sawetara komponen sing kalebu ing fasilitas sing diusulake Frasier Solar?
A: Fasilitas sing diusulake kalebu susunan panel surya, jalur koleksi listrik, inverter, dalan akses, pagar perimeter, lan gardu induk.

P: Pira listrik sing bakal diasilake fasilitas solar yen disetujoni?
A: Fasilitas solar bakal ngasilake 120 megawatt listrik.

Sarat utama:

- Papan Papan Papan Daya Ohio: Badan pangaturan sing tanggung jawab kanggo nyetujoni pambangunan fasilitas sarana utama ing negara bagian Ohio.

- Frasier Solar, LLC: Perusahaan sing ngusulake mbangun fasilitas pembangkit listrik tenaga surya skala gedhe ing Knox County.

- Knox County: Kabupaten ing Ohio ing ngendi fasilitas solar sing diusulake bakal dibangun.

- Kutha Clinton lan Miller: Kutha khusus ing Knox County ing ngendi fasilitas sing diusulake bakal ana.

- Gunung Vernon: Kutha ing Knox County ing ngendi fasilitas sing diusulake bakal ana.

Link sing Disaranake:

- Situs web Papan Papan Papan Ohio: Situs web resmi Ohio Power Siting Board, ngendi pihak sing kasengsem bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan fasilitas solar sing diusulake lan ngakses nomer kasus tartamtu (23-0796-EL-BGN).

Cathetan: URL sing diwenehake minangka placeholder lan bisa uga dudu tautan sing bener.

Miturut Terence West

Terence West minangka penulis lan analis sing misuwur kanthi spesialisasi ing dinamika infrastruktur energi lan pengaruhe ing kutha-kutha Amerika. Tulisan kasebut nyelidiki tantangan lan kesempatan sing diwenehake dening transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing setelan kutha. Karya West ditondoi kanthi pemahaman sing jero babagan aspek teknis lan sosial-ekonomi sistem energi kutha. Komentar babagan carane kutha bisa adaptasi lan entuk manfaat saka teknologi energi sing berkembang wis nggawe dheweke dadi swara sing dihormati ing wacana babagan pembangunan kutha sing lestari lan kebijakan energi ing Amerika Serikat.