kategori
Tenogo Gas News Oil

Obsidian Energy nglaporake Pertumbuhan Produksi lan Cadangan sing Kuwat ing 2023

Obsidian Energy, perusahaan minyak lan gas sing adhedhasar ing Calgary, Alberta, wis ngumumake asil evaluasi cadangan independen kanggo taun sing diakhiri tanggal 31 Desember 2023. Cadangan perusahaan kasebut nuduhake wutah sing signifikan ing kabeh kategori lan wilayah aset, nggambarake suksese perusahaan kasebut. program modal.

"We are pleased karo kinerja kita aset ndasari lan asil saka program ibukutha kita," ngandika Stephen Loukas, Obsidian Energy Presiden lan CEO. "Kita wis ndeleng volume mundhak ing kabeh kategori lan wilayah aset, lan tambahan cadangan kita luwih akeh tinimbang ngganti produksi kanggo taun kaping pitu berturut-turut."

Perusahaan kasebut nglaporake penggantian cadangan 124 persen kanthi basis produksi prodhuksi (PDP), 157 persen kanthi total bukti (1P), lan 217 persen kanthi basis bukti plus kemungkinan (2P). Rasio panggantos cadangan sing kuwat iki nuduhake kemampuan perusahaan kanggo ngganti cadangan sing diasilake kanthi efisien.

Sanajan rega komoditas luwih murah ing taun 2023, program ibukutha Obsidian Energy nuduhake efisiensi, kanthi biaya golek lan pangembangan luwih murah saben tong minyak (boe) dibandhingake taun sadurunge. Iki nyebabake rasio daur ulang sing kuwat, sing ngukur bathi aset perusahaan adhedhasar netback operasi sing dikarepake lan biaya F&D.

Perusahaan kasebut uga nyorot dandan ing biaya nemokake, pangembangan, lan akuisisi (FD&A), uga tingkat penurunan. Biaya FD&A, kalebu owah-owahan ing ibukutha pembangunan mangsa, $ 19.35 / boe kanggo PDP, $ 22.42 / boe kanggo 1P, lan $ 18.37 / boe kanggo 2P. Tingkat penurunan total perusahaan mundhak dadi 21 persen kanthi basis PDP, nuduhake stabilitas basis cadangan Obsidian Energy.

Laporan cadangan Obsidian Energy uga nuduhake paningkatan lokasi cadangan sing durung dikembangake, utamane ing wilayah Cardium lan Peace River. Perusahaan kasebut ngrancang kanggo ngevaluasi lan ngembangake aset kasebut ing taun-taun sabanjure, nambahake basis cadangan.

Sakabèhé, evaluasi cadangan 2023 nyoroti produksi lan cadangan Obsidian Energy sing kuwat, uga komitmen kanggo operasi sing efisien lan pangembangan aset. Perusahaan tetep optimistis babagan prospek masa depan lan kemampuan kanggo menehi nilai kanggo para pemegang saham.

FAQ Evaluasi Cadangan Energi Obsidian

1. Apa temuan utama evaluasi cadangan independen Obsidian Energy kanggo taun sing rampung tanggal 31 Desember 2023?
- Cadangan Obsidian Energy nuduhake wutah sing signifikan ing kabeh kategori lan wilayah aset.
- Peningkatan volume katon ing kabeh kategori lan area aset.
- Penambahan cadangan duwe produksi luwih saka diganti kanggo taun kapitu berturut-turut.

2. Apa rasio panggantos cadangan sing dilapurake dening Obsidian Energy?
- Pengganti cadangan yaiku 124% kanthi basis produksi sing wis dikembangake (PDP).
- Pengganti cadangan yaiku 157% kanthi total bukti (1P).
- Panggantos cadangan ana 217% kanthi total bukti plus kemungkinan (2P).

3. Kepiye program modal Obsidian Energy nuduhake efisiensi?
- Senadyan rega komoditas sing luwih murah, Obsidian Energy nduweni biaya temokake lan pangembangan sing luwih murah saben barel setara minyak (boe) dibandhingake karo taun sadurunge.
– Efisiensi ngasilake rasio daur ulang sing kuwat, sing ngukur bathi saka aset perusahaan.

4. Apa biaya nemokake, pangembangan, lan akuisisi (FD&A) sing dilapurake dening Obsidian Energy?
- Biaya FD&A $ 19.35 / boe kanggo PDP.
- Biaya FD&A $ 22.42 / boe kanggo 1P.
- Biaya FD&A $ 18.37 / boe kanggo 2P.

5. Apa dandan sing disorot ing laporan cadangan Obsidian Energy?
- Dandan katon ing biaya nemokake, pangembangan, lan akuisisi (FD&A).
– Tarif nolak suda.
- Tingkat penurunan total perusahaan meningkat dadi 21% kanthi basis PDP.

6. Wilayah endi sing nuduhake paningkatan lokasi cadangan sing durung dikembangake kanggo Obsidian Energy?
- Wilayah Cardium lan Kali Damai nuduhake paningkatan lokasi cadangan sing durung dikembangake.

7. Apa rencana masa depan Obsidian Energy babagan aset kasebut?
- Obsidian Energy ngrancang kanggo ngevaluasi lan ngembangake aset kasebut ing taun-taun sabanjure, nambahake basis cadangan.

Katentuan lan Definisi Kunci:
– Evaluasi cadangan independen: Evaluasi cadangan minyak lan gas perusahaan minyak lan gas sing ditindakake dening pihak katelu independen.
- Pengganti cadangan: Kemampuan perusahaan kanggo ngganti cadangan sing diasilake karo cadangan anyar.
- Biaya nemokake, pangembangan, lan akuisisi (FD&A): Biaya sing ana gandhengane karo nemokake, ngembangake, lan entuk cadangan minyak lan gas.
– Rasio daur ulang: Ukuran bathi saka aset perusahaan adhedhasar netback operasi sing dikarepake lan biaya F&D.
- Lokasi cadangan sing durung dikembangake: Wilayah sing ana cadangan minyak lan gas nanging durung dikembangake kanggo produksi.
- Wilayah Kali Cardium lan Damai: Wilayah geografis tartamtu ing ngendi Obsidian Energy nemokake lokasi cadangan sing durung dikembangake.

Related Links:
- Situs web resmi Obsidian Energy

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.