kategori
Tenogo News

Tandha Penjualan Anyar: Entuk Plug Cerdas Energi Hawa (Materi) sing Dikemas Fitur kanthi rega sing ora bisa dikalahake!

Nggolek upgrade persiyapan omah pinter? Inggih, sampeyan ing luck! Amazon saiki nawakake tawaran sing luar biasa ing Eve Energy (Matter) Smart Plug, nggawa regane mung $ 29.96 sing dikirim. Iki minangka diskon 25% saka rega biasa $ 100. Iki mung kaping pindho kita ndeleng diskon tajem ing plug pinter iki, lan malah $ 4 luwih murah tinimbang sing kasebut sadurunge.

Sing mbedakake Eve Energy Smart Plug saka kompetisi yaiku sawetara fitur sing apik banget. Ora mung ndhukung Bluetooth HomeKit, nanging uga nawakake dhukungan Thread lan Matter. Kanthi tambahan radio Thread, sampeyan bisa nggedhekake kabisan persiyapan Siri. Kajaba iku, plug cerdas dilengkapi kemampuan ngawasi energi, ngidini sampeyan nglacak konsumsi daya lan ngenali peralatan sing mbuwang energi.

Nanging ora mung kuwi! Yen sampeyan ana ing pasar kanggo lampu cerdas, ana kabar apik liyane. Philips Hue saiki lagi nganakake adol sing dianyari ing Woot, ing ngendi sampeyan bisa nemokake tawaran apik kanggo lampu, lampu mandiri, kothak sink, lan peralatan omah sing cerdas liyane. Rega diwiwiti saka $ 16, mula kudu dipriksa bareng karo tawaran Eve Energy Smart Plug.

Kanthi Eve Energy (Matter) Smart Plug, sampeyan bisa ngontrol piranti kanthi gampang kanthi nutul utawa nggunakake printah swara Siri. Uga nduweni saklar sing dibangun kanggo kontrol manual lan fungsi kunci bocah supaya bocah cilik tetep aman.

Aja kantun kesempatan iki kanggo nambah pengalaman omah sing cerdas. Pindhah menyang Amazon saiki lan entuk manfaat saka kesepakatan sing ora bisa dikalahake iki ing Eve Energy (Matter) Smart Plug. Lan nalika sampeyan lagi, aja lali njelajah adol sing dianyari Philips Hue ing Woot kanggo pilihan omah sing luwih apik. Sugeng blanja!

Bagian FAQ:

P: Apa kesepakatan saiki ing Eve Energy (Matter) Smart Plug?
A: Amazon nawakake diskon 25% ing Eve Energy (Matter) Smart Plug, nggawa regane mudhun $29.96 (biasane $100).

P: Apa fitur utama Eve Energy Smart Plug?
A: Eve Energy Smart Plug ndhukung Bluetooth HomeKit, Thread, lan Matter. Uga dilengkapi karo kemampuan ngawasi energi lan nduweni switch sing dibangun kanggo kontrol manual lan fungsi kunci anak.

P: Apa dhukungan Thread lan Matter?
A: Utas minangka protokol jaringan bolong nirkabel sing kurang daya sing ngidini piranti omah sing cerdas bisa komunikasi karo siji liyane. Matter (biyen dikenal minangka Project CHIP) minangka standar konektivitas sing tujuane nyederhanakake integrasi piranti omah sing cerdas lan nambah interoperabilitas.

P: Apa Eve Energy (Matter) Smart Plug bisa dikontrol nggunakake printah swara?
A: Ya, plug pinter bisa gampang dikontrol nggunakake printah swara Siri.

P: Apa ana peralatan omah cerdas tambahan sing didol?
A: Ya, Philips Hue saiki lagi nganakake adol sing dianyari ing Woot, nawakake tawaran apik kanggo lampu, lampu mandiri, kothak sinkronisasi, lan peralatan omah cerdas liyane.

Definisi:

- Smart Plug: Piranti sing bisa disambungake menyang stopkontak lan ngidini sampeyan ngontrol piranti sing disambungake saka jarak adoh liwat smartphone utawa printah swara.
- HomeKit: Platform omah cerdas Apple sing ngidini pangguna ngontrol piranti omah cerdas sing kompatibel nggunakake printah swara Siri lan aplikasi Ngarep.
- Utas: Protokol jaringan nirkabel sing dirancang kanggo piranti IoT sing kurang daya kanggo nyedhiyakake konektivitas sing dipercaya lan aman.
- Matter: Standar konektivitas (sadurunge dikenal minangka Project CHIP) sing dikembangake dening perusahaan teknologi utama kanggo ningkatake interoperabilitas lan nyederhanakake integrasi piranti omah sing cerdas.

Link sing Disaranake:

- Amazon: Dolan maring Amazon kanggo menehi hasil Eve Energy (Matter) Smart Plug kasebut ing artikel.
- Philips Hue: Jelajahi opsi cahya pinter Philips Hue sing kasebut ing artikel kasebut.
- Woot: Priksa dodolan sing dianyari ing Woot kanggo peralatan omah sing luwih pinter.

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.