kategori
Tenogo Pasar Tenaga News solar Water angin

mPrest lan Doral Energy Gabung kanggo Revolusi Manajemen Energi sing Bisa Dianyari

mPrest, pangembang inovatif lan panyedhiya Sistem Manajemen Sumber Daya Energi Terdistribusi (DERMS), wis kerja sama karo Doral Energy, pimpinan global ing industri energi sing bisa dianyari. Kemitraan iki bakal ndeleng platform mDERMS mPrest sing paling canggih digunakake dening Doral Energy kanggo ngoptimalake produksi energi resik lan operasi dagang sing disebarake, ngowahi cara energi sing bisa dianyari dikelola lan dimanfaatake.

Minangka pangembang lan pemilik saka akeh proyèk energi dianyari duwe bathi, Doral Energy setya kanggo mangsa resik, luwih sustainable. Kanthi nggabungake teknologi energi solar lan panyimpenan sing canggih, Doral Energy duwe tujuan kanggo nyukupi kebutuhan energi sing resik nalika nambah stabilitas lan daya tahan jaringan. Kanthi platform DERMS mPrest, Doral Energy bakal duwe kemampuan kanggo ramalan lan ngoptimalake beban, panyimpenan, lan generasi, uga nambah bathi ing dagang energi karo pasar energi lan pelanggan perusahaan.

Platform DERMS mPrest wis entuk pangenalan global kanggo kesadaran grid dinamis, sing dirancang khusus kanggo nyukupi Operator Jaringan Distribusi lan Operator Sistem Distribusi. Ngenali pentinge syarat Behind the Meter edge, mPrest ngembangake kemampuan mDERMS kanggo nutupi fungsi kritis kanggo Pembangkit Listrik Virtual (VPP) lan agregator. Versatility iki ngidini mPrest nyedhiyakake dhukungan sing ora ana tandhingane kanggo Doral Energy kanggo ngoptimalake bathi dagang energi.

Kolaborasi antarane mPrest lan Doral Energy nuduhake langkah sing luar biasa ing sektor energi sing bisa dianyari. Kanthi nggunakake kekuwatan AI lan IoT, platform mPrest nggawa transformasi digital menyang energi lan pasar IoT industri. Kemitraan iki ora mung nuduhake komitmen Doral Energy kanggo nyopir inovasi nanging uga nguatake dedikasi mPrest kanggo ngrevolusi industri energi liwat DERMS sing terpusat lan pinggiran.

Bebarengan, mPrest lan Doral Energy mbukak dalan kanggo jagad sing luwih ijo lan masa depan sing energi terbarukan nduweni peran penting kanggo nyukupi kebutuhan energi global. Kanthi nggawe kemitraan iki, dheweke nggawe posisi ing ngarep revolusi energi sing bisa dianyari, nuntun ing jaman anyar manajemen energi sing efisien, lestari lan nguntungake.

Babagan mPrest:
mPrest minangka pasukan pionir ing industri energi, dilengkapi pengalaman ekstensif ing piranti lunak kontrol lan komando misi-kritis wektu nyata. Piranti lunak orkestrasi lan optimasi aset sing disebarake nawakake solusi sing ora ana tandhingane kanggo transformasi digital energi lan pasar IoT industri. Kanthi suite produk vendor-agnostik sing sesambungan karo mayuta-yuta sensor lan aplikasi, mPrest mbisakake visibilitas end-to-end lan ngontrol operasi rumit. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.mprest.com.

Tentang Doral:
Doral Energy minangka pemain global sing misuwur ing sektor energi sing bisa dianyari, kanthi warisan sing sugih saka panyiapan ing taun 2007. Perusahaan kasebut duwe portofolio akeh proyek surya sing duwe bathi lan aktif ngembangake megawatt tambahan tenaga surya sing diiringi fasilitas panyimpenan sing nyengsemaken. Operasi ing Israel, Eropa, lan Amerika Serikat, Doral Energy fokus ing backlog proyek kanthi total kira-kira 15.2 gigawatts global, ditambah karo panyimpenan 12.3 gigawatt-jam. Minangka perusahaan kadhaptar ing Bursa Saham Tel Aviv, Doral Energy terus dadi simbol kemajuan lan wutah ing pasar energi terbarukan.

Pitakonan Paling Sering:

P: Apa iku mPrest?
A: mPrest minangka pangembang inovatif lan panyedhiya Sistem Manajemen Sumber Daya Energi Terdistribusi (DERMS) sing canggih. Dheweke nawakake solusi kanggo transformasi digital ing pasar energi lan industri IoT.

P: Sapa sing wis kerja sama karo mPrest ing industri energi terbarukan?
A: mPrest wis kolaborasi karo Doral Energy, pimpinan global ing industri energi dianyari.

P: Apa sing bakal ditindakake kemitraan iki?
A: Kemitraan iki bakal ndeleng Doral Energy nggunakake platform mDERMS mPrest kanggo ngoptimalake produksi energi resik lan operasi dagang sing disebarake.

P: Apa tujuan Doral Energy?
A: Doral Energy duwe tujuan kanggo nyukupi kebutuhan energi sing resik sing saya tambah, menehi kontribusi kanggo stabilitas lan ketahanan jaringan, lan nambah bathi ing perdagangan energi.

P: Apa khusus babagan platform DERMS mPrest?
A: Platform DERMS mPrest wis ngerti kothak lan dirancang kanggo Operator Jaringan Distribusi lan Operator Sistem Distribusi. Wis ditambahi kanggo nutupi fungsi kritis kanggo Virtual Power Plants (VPPs) lan aggregators.

P: Kepiye platform mPrest bakal ngrevolusi industri energi?
A: Platform mPrest nggunakake AI lan IoT kanggo nggawa transformasi digital menyang energi lan pasar IoT industri, mbisakake DERMS terpusat lan pinggiran.

P: Apa pentinge kolaborasi antarane mPrest lan Doral Energy?
A: Kolaborasi iki nuduhake langkah maju sing luar biasa ing sektor energi sing bisa dianyari lan posisi loro perusahaan ing ngarep revolusi energi terbarukan.

Definisi:

– Sistem Manajemen Sumber Daya Energi Terdistribusi (DERMS): Sistem sing digunakake kanggo ngatur lan ngoptimalake generasi, distribusi, lan perdagangan sumber daya energi sing disebarake, kayata tenaga surya, tenaga angin, lan panyimpenan energi.

– Energi sing bisa dianyari: Energi sing asale saka sumber sing bisa diisi maneh kanthi alami, kayata srengenge, angin, utawa banyu, sing ora bakal entek nalika digunakake.

– Energi surya: Energi sing asale saka radiasi srengenge lan diowahi dadi listrik sing bisa digunakake.

- Stabilitas grid: Kemampuan sistem tenaga listrik kanggo njaga pasokan listrik sing stabil lan dipercaya, sanajan ana fluktuasi permintaan utawa pasokan.

- Daya tahan: Kemampuan sistem tenaga listrik kanggo cepet pulih lan mulihake operasi normal sawise gangguan utawa gangguan.

- Dagang energi: Tuku lan adol listrik lan komoditas energi liyane ing pasar kanggo njupuk kauntungan saka beda rega lan ngoptimalake bathi.

- Artificial Intelligence (AI): Simulasi proses intelijen manungsa kanthi mesin, asring digunakake kanggo nganalisa lan napsirake data sing akeh lan nggawe prediksi utawa keputusan.

– Internet of Things (IoT): Jaringan piranti fisik, kendharaan, lan obyek liyane sing gegandhengan karo sensor, piranti lunak, lan konektivitas jaringan, supaya bisa ngumpulake lan ijol-ijolan data.

– Vendor-agnostik: Nuduhake piranti lunak utawa solusi sing kompatibel karo macem-macem vendor utawa sistem, ngidini keluwesan lan interoperabilitas.

Related Links:

- mPrest - Situs web resmi mPrest, nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan solusi kanggo energi lan pasar IoT industri.

- Renewable Energy - Kaca Wikipedia sing nerangake konsep energi sing bisa dianyari lan macem-macem sumber.

- Doral - Situs web resmi Doral Energy, nawakake rincian babagan proyek lan inisiatif energi sing bisa dianyari.

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.