kategori
Tenogo News Oil Water

Departemen Kehakiman lan EPA Fine Energy Companies $ 7.4 yuta kanggo ngrusak Tanah Suku karo Oil Kuthah

Rong perusahaan energi wis kena paukuman $ 7.4 yuta dening Departemen Kehakiman lan EPA sawise tumpahan minyak mentah sing ngrusak ing tanah suku. Kedadeyan kasebut kedadeyan ing Juli 2022 nalika ana bocor lemah ditemokake ing Skull Creek ing sisih lor-wétan Cushing. Tumpahan iki gunggunge luwih saka 300,000 galon lenga.

Skull Creek minangka sumber kritis sing mlebu ing Kali Cimarron, sing nyedhiyakake banyu kanggo tetanèn lan irigasi. Kali iki diduweni dening Sac lan Fox Nation. EPA nyatakake yen tumpahan iki wis ngrusak kualitas banyu lan lingkungan banyu ing wilayah kasebut, negesake kabutuhan perusahaan supaya tanggung jawab kanggo tumindake.

Upaya kanggo ngresiki kuthah isih ditindakake, lan monitor suku Sac lan Fox ngawasi kemajuan kanthi rapet. Loro saka paukuman financial dibalèkaké, loro perusahaan energi uga wis prentah kanggo nambah integritas pipelines lan nambah protokol kabar kuthah kanggo kalebu Pemerintah Suku.

Kanggo nemtokake panyebab kegagalan pipa, perusahaan ngirim bagean pipa sing rusak menyang laboratorium kanggo dianalisis. Sawise didandani, pipa kasebut bisa digunakake maneh sawise sepuluh dina, sanajan tekanan kurang.

Kerusakan sing disebabake tumpahan minyak iki minangka pangeling-eling babagan akibat potensial saka perlindungan lingkungan sing ora nyukupi. Penting kanggo perusahaan energi supaya prioritas integritas pipa lan nandur modal ing langkah-langkah pencegahan kanggo nyuda risiko tumpahan ing mangsa ngarep. Ing upaya kolektif kanggo ngreksa lan nglindhungi sumber daya alam, nyekel perusahaan tanggung jawab kanggo tumindak minangka langkah penting kanggo njamin lingkungan sing lestari lan resik kanggo kabeh.

Bagian FAQ:

P: Apa paukuman sing ditrapake kanggo perusahaan energi?
A: Departemen Kehakiman lan EPA wis nemtokke paukuman substansial $7.4 yuta marang perusahaan energi.

P: Kapan lan ing ngendi tumpahan minyak mentah kedadeyan?
A: Tumpahan minyak kedadeyan ing Juli 2022 ing Skull Creek ing sisih lor-wétan Cushing, yaiku tanah suku.

P: Pira lenga sing tumpah?
A: Tumpahan kasebut luwih saka 300,000 galon minyak.

P: Apa pentinge Skull Creek?
A: Skull Creek minangka sumber kritis sing mlebu ing Kali Cimarron, sing nyedhiyakake banyu kanggo tetanèn lan irigasi. Kali iki diduweni dening Sac lan Fox Nation.

P: Napa perusahaan-perusahaan kasebut tanggung jawab?
A: EPA nyatakake yen tumpahan kasebut ngrusak kualitas banyu lan lingkungan akuatik, sing nuduhake kabutuhan perusahaan kudu tanggung jawab kanggo tumindake.

P: Tindakan apa sing ditindakake kanggo ngresiki tumpahan?
A: Upaya pembersihan isih ditindakake, lan kemajuan dipantau kanthi rapet dening monitor suku saka Sac lan Fox Nation.

P: Kejaba paukuman finansial, apa maneh sing diwajibake kanggo perusahaan energi?
A: Perusahaan kasebut diwajibake kanggo nambah integritas pipa lan nambah protokol kabar kuthah kanggo kalebu Pemerintah Suku.

P: Kepiye sababe gagal pipa ditemtokake?
A: Bagian pipa sing rusak dikirim menyang laboratorium kanggo dianalisis kanggo nemtokake sababe kegagalan.

P: Apa pipa wis didandani?
A: Ya, pipa didandani lan bali ing operasi sawise sepuluh dina, sanajan ing meksa suda.

P: Apa piwulang sing bisa dijupuk saka tumpahan minyak iki?
A: Kerusakan sing disebabake dening tumpahan iki nyoroti konsekuensi potensial saka perlindungan lingkungan sing ora nyukupi. Perusahaan energi kudu menehi prioritas integritas pipa lan nandur modal ing langkah-langkah pencegahan kanggo nyuda risiko tumpahan ing mangsa ngarep.

P: Napa perusahaan tanggung jawab penting?
A: Nggawe tanggung jawab perusahaan minangka langkah penting kanggo njaga lan nglindhungi sumber daya alam lan njamin lingkungan sing lestari lan resik kanggo kabeh.

Definisi:

1. Tumpahan minyak mentah: Kedadeyan nalika lenga mentah ora sengaja diluncurake utawa bocor menyang lingkungan, nyebabake polusi lan potensial mbebayani kanggo ekosistem.

2. Tanah suku: Tanah sing dadi kagungane suku utawa bangsa Native American lan diatur dening panguwasa suku.

3. EPA: Environmental Protection Agency, agensi federal ing Amerika Serikat sing tanggung jawab kanggo nglindhungi kesehatan manungsa lan lingkungan.

4. Integritas pipa: Kualitas lan linuwih sistem pipa kanggo nyegah bocor, gagal, utawa nglanggar.

5. Protokol notifikasi: Tata cara lan pedoman kanggo menehi tandha marang pihak sing relevan, kayata pemerintah utawa komunitas, babagan tumpahan utawa kedadeyan liyane.

Link sing Disaranake:

Departemen Kehakiman
Environmental Protection Penerjemah

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.