kategori
California Tenogo Gas Massachusetts News North Dakota Oil

Pendanaan Cuts Strain Low Income Program Bantuan Energi Ngarep

Nalika suhu mudhun lan tagihan energi mundhak, warga Massachusetts njaluk bantuan kanggo Warga kanggo Warga. Nanging, amarga nyuda pendanaan $ 2 milyar kanggo Program Bantuan Energi Ngarep Berpenghasilan Rendah (LIHEAP) dening Kongres, organisasi nirlaba kasebut ora bisa menehi pitulung kanggo akeh wong sing nekat. Nanggepi pemotongan dana, Massachusetts kudu nyuda jumlah dhukungan sing bisa ditawakake kanggo sing butuh.

Taun kepungkur, warga sing ngandelake pemanasan minyak bisa entuk pitulungan nganti $ 2,350, dene pangguna listrik utawa gas alam layak nganti $ 1,550. Nanging, ing taun iki, jumlah maksimal wis suda dadi $1,500 lan $1,000. Akibate, individu sing wis entuk sepindah maksimal nanging mbutuhake kiriman lenga tambahan nemokake dheweke ora beruntung.

Sayange, penurunan pendanaan federal iki kedadeyan nalika jumlah wong sing ngadhepi tunggakan tagihan sarana tekan rekor paling dhuwur. Asosiasi Direktur Bantuan Energi Nasional nglaporake manawa luwih saka 21.2 yuta rumah tangga, utawa luwih saka 1 saka 6 wong Amerika, duwe utang kanggo tagihan listrik ing Desember. Kajaba iku, tunggakan gabungan kanggo listrik lan gas alam wis munggah dadi $20.3 milyar.

Panjaluk LIHEAP uga wis tekan tingkat sing durung ana sadurunge, nglayani 7.1 yuta rumah tangga ing taun fiskal sadurunge. Mark Wolfe, direktur eksekutif asosiasi kasebut, nyatakake keprihatinan yen luwih akeh kulawarga sing berjuang kanggo mbayar biaya energi omah sing mundhak lan tagihane mundhak. Senadyan LIHEAP nawakake pitulungan penting sajrone wektu kasebut, keputusan kanggo nyuda dana program kasebut ora tepat wektu.

Ing taun-taun pungkasan, biaya pemanasan lan pendinginan saya mundhak, kanthi rega energi tetep dhuwur sanajan inflasi rada mudhun. Anggota parlemen ngakoni urgensi kasebut lan nyedhiyakake milyaran dolar tambahan saben taun kanggo LIHEAP, sing biasane nampa dana dhasar kira-kira $4 milyar. Pamrentahan Biden luwih njaluk dana tambahan $ 1.6 milyar kanggo program kasebut. Nanging, amarga Kongres durung ngrampungake anggaran pamrentah kanggo taun fiskal 2024, negara-negara kepeksa nganggep yen mung bakal nampa dana dhasar. Akibate, dheweke kudu nyuda keuntungan sing ditampa kluwarga, mbantu luwih sithik wong, utawa nyuda program pendinginan.

Tanpa dana tambahan $2 milyar, luwih saka 1.4 yuta rumah tangga bisa kelangan pitulungan LIHEAP. Wis, Badan Aksi Komunitas Merced County ing California wis dipeksa nolak individu sing njaluk bantuan amarga dana ora cukup. Agensi kasebut ngarepake mbantu luwih sithik wong ing taun iki dibandhingake taun sadurunge, amarga mung nampa dana $ 1 yuta tinimbang $ 2.4 yuta sadurunge.

Klompok LIHEAP liyane berjuang kanggo ngolah aplikasi sing saya tambah akeh. Pilihan Komunitas North Dakota, contone, wis katon tikel ing aplikasi dibandhingake taun sadurunge. Kanggo nampung panyebaran iki, organisasi wis ngembangake staf lan aktif ngrekrut anggota anyar. Nanging, sanajan upaya kasebut, akeh wong sing terus nglumpukake tagihan energi sing ora bisa diatasi.

Suda pendanaan kanggo LIHEAP wis nggawe tantangan kanggo warga sing butuh lan organisasi sing arep nulungi. Amarga biaya energi tetep dhuwur lan luwih akeh kulawarga sing mbayar tagihan, pentinge pitulungan sing nyukupi ora bisa diremehake. Tanpa pendanaan luwih lanjut, akibat kanggo individu lan rumah tangga sing ngadhepi rasa ora aman energi bakal saya tambah akeh, lan bakal ngalami krisis sing terus-terusan.

FAQ:

1. Apa Program Bantuan Energi Ngarep Kurang Pendapatan (LIHEAP)?
LIHEAP minangka program federal sing nyedhiyakake pitulungan finansial kanggo rumah tangga berpendapatan rendah kanggo mbantu mbayar tagihan energi omah.

2. Apa sebabe ana pangurangan pendanaan LIHEAP?
Kongres wis nyuda pendanaan LIHEAP kanthi $ 2 milyar, sing nyebabake nyuda dhukungan kanggo individu sing butuh amarga potongan anggaran.

3. Kepiye jumlah maksimum pitulungan diganti?
Taun kepungkur, warga sing ngandelake pemanasan minyak bisa nganti $ 2,350, dene pangguna listrik utawa gas alam layak nganti $ 1,550. Nanging, ing taun iki, jumlah maksimum wis suda dadi $1,500 lan $1,000, mungguh.

4. Pira rumah tangga sing utang tagihan listrik?
Miturut Asosiasi Direktur Bantuan Energi Nasional, luwih saka 21.2 yuta rumah tangga, utawa luwih saka 1 saka 6 wong Amerika, duwe utang kanggo tagihan listrik ing Desember.

5. Pira kluwarga sing dilayani LIHEAP ing taun fiskal sadurunge?
LIHEAP nglayani 7.1 yuta rumah tangga ing taun fiskal sadurunge.

6. Apa panjaluk pamrentah Biden kanggo pendanaan LIHEAP tambahan?
Pamrentahan Biden njaluk dana tambahan $ 1.6 milyar kanggo LIHEAP.

7. Apa akibat saka nyuda pendanaan LIHEAP?
Tanpa dana tambahan $2 milyar, luwih saka 1.4 yuta rumah tangga bisa kelangan pitulungan LIHEAP, sing nyebabake tambah ora aman energi lan kesulitan finansial.

Definisi:

– Low Income Home Energy Assistance Program (LIHEAP): Program federal sing nyedhiyakake pitulungan finansial kanggo rumah tangga berpenghasilan rendah kanggo mbantu mbayar tagihan energi omah.

- Tunggakan: Jumlah utang ing tagihan sarana sing wis telat.

- Pendanaan dhasar: Jumlah dana minimal sing dialokasikan kanggo program utawa organisasi tanpa jumlah tambahan.

Pranala sing disaranake:
1. Program LIHEAP - Administrasi kanggo Anak lan Keluarga
2. Departemen Energi
3. Benefits.gov - Keuntungan Pamrentah

Miturut Daniel Hall

Ngobrol GPT
Ngobrol GPT
Daniel Hall minangka penulis lan peneliti sing misuwur kanthi fokus ing efisiensi energi lan teknologi kutha cerdas ing Amerika Serikat. Karyane nylidiki integrasi solusi energi inovatif menyang infrastruktur kutha, nandheske peran teknologi kanggo ningkatake kelestarian lan daya tahan ing kutha-kutha Amerika. Analisis Hall babagan carane jaringan cerdas, sumber energi sing bisa dianyari, lan teknologi hemat energi bisa ngowahi urip kutha dadi komprehensif lan maju. Kontribusi dheweke dianggep banget kanggo menehi cahya ing dalan menyang lingkungan kutha sing luwih lestari lan maju kanthi teknologi.