kategori
Tenogo News North Carolina

Pelanggan Duke Energy Nggoleki Resolusi Sawise Blackout Anyar

Ewonan pelanggan Duke Energy ing Durham wétan ora ana listrik sajrone 35 jam sawise kerusakan peralatan gardu sing nyebabake mati. Kedadeyan kasebut, sing kedadeyan awal minggu iki, nyebabake gangguan sing signifikan kanggo warga lan bisnis ing wilayah sing kena pengaruh.

Nanggepi pemadaman kasebut, Staf Umum Komisi Utilitas wis nampa 19 keluhan ora resmi saka pelanggan sing kena pengaruh. Nalika keluhan kasebut ditengahi nganti bisa, dheweke ora dianggep resmi lan ora menehi cara legal kanggo ngupayakake kerusakan moneter.

Miturut hukum North Carolina, pelanggan sing pengin njaluk ganti rugi babakan dhuwit kanggo kerusakan sing ditindakake sajrone pemadaman kudu ngajukake complaint resmi langsung karo Komisi Utilitas negara. Nanging, nganti saiki, ora ana keluhan resmi sing diajukake babagan pemadaman khusus iki.

Wigati dimangerteni manawa Komisi Utilitas duwe wewenang kanggo ngetrapake paukuman finansial marang Duke Energy amarga kedadeyan kasebut, nanging ora duwe kekuwatan kanggo menehi ganti rugi kanggo warga utawa pemilik bisnis.

Pelanggan sing pengin ngajokake keluhan resmi bisa langsung karo Komisi Utilitas nggunakake Nomer Doket sing ditugasake kanggo Duke Energy, yaiku E-7. Utawa, keluhan ora resmi bisa diajukake karo Staf Umum Komisi Utilitas.

Kanggo bantuan luwih, pelanggan bisa tekan Duke Energy utawa hubungi bagean Layanan Konsumen saka Staff Public ing [email dilindhungi].

Ngrampungake masalah sing disebabake dening pemadaman anyar lan mesthekake ganti rugi sing adil kanggo para pelanggan sing kena pengaruh bakal mbutuhake navigasi proses hukum sing digarisake dening negara bagian North Carolina. Kanthi ngerteni saluran keluhan sing kasedhiya lan golek resolusi sing cocog, para pelanggan Duke Energy bisa entuk resolusi sing marem kanggo keluhane.

FAQ:

P: Apa sing nyebabake listrik mati ing Durham wétan?
A: Pateni listrik ing Durham wétan disebabake amarga kerusakan peralatan gardu.

P: Pira suwene pelanggan Duke Energy ora duwe daya?
A: Pelanggan Duke Energy ing sisih wétan Durham ora duwe daya sajrone 35 jam.

P: Pira keluhan sing ditampa Staf Umum Komisi Utilitas?
A: Staf Umum Komisi Utilitas wis nampa 19 keluhan ora resmi saka pelanggan sing kena pengaruh.

P: Apa pelanggan bisa njaluk ganti rugi dhuwit kanggo kerusakan sing disebabake mati?
A: Ya, pelanggan bisa njaluk ganti rugi babakan dhuwit kanggo kerusakan, nanging kudu ngajukake complaint resmi langsung karo Komisi Utilitas negara.

P: Apa Komisi Utilitas bisa menehi ganti rugi marang warga utawa pemilik bisnis?
A: Ora, Komisi Utilitas ora duwe wewenang kanggo menehi ganti rugi kanggo individu utawa pemilik bisnis. Iku mung bisa nemtokke paukuman financial kanggo Duke Energy.

P: Kepiye pelanggan bisa ngajukake keluhan resmi?
A: Pelanggan bisa ngajokake keluhan resmi langsung karo Komisi Utilitas nggunakake Nomer Doket sing ditugasake kanggo Duke Energy, yaiku E-7.

P: Apa ana alternatif kanggo ngajokake keluhan resmi?
A: Ya, pelanggan uga bisa ngajokake keluhan ora resmi karo Staf Umum Komisi Utilitas.

P: Kepiye pelanggan bisa njaluk pitulung luwih lanjut?
A: Pelanggan bisa tekan Duke Energy utawa hubungi bagean Layanan Konsumen saka Staff Public ing [email dilindhungi].

Definisi:

– Gardu induk: Sawijining fasilitas sing digunakake kanggo ngatur lan nyebarake listrik.
- Komisi Utilitas: Badan pangaturan sing tanggung jawab kanggo ngawasi operasi utilitas umum, kalebu panyedhiya listrik.
– Blackout: A mundhut lengkap daya listrik ing wilayah tartamtu.
- Keluhan ora resmi: Keluhan sing ora dianggep resmi lan ora menehi cara legal kanggo ngupayakake kerusakan moneter.
- Keluhan formal: A complaint sing kudu diajukake langsung karo Komisi Utilitas negara lan menehi avenue legal kanggo golek ganti rugi babakan dhuwit.

Related Links:

- situs web Duke Energy
- Situs web Komisi Utilitas North Carolina

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.