kategori
Tenogo News Oil

Duke Energy Njaluk Ngapuro amarga Listrik Mati ing Durham, Janji Solusi kanggo Komunitas sing Kedadean

DURHAM, NC - Duke Energy njaluk ngapura babagan pemadaman listrik anyar sing nyebabake akeh wilayah Durham wétan tanpa listrik luwih saka 24 jam. Nalika perusahaan kasebut ngaku ora ana target sing disengaja kanggo komunitas tartamtu, mula ana pitakonan babagan kenapa rumah tangga sing umume Ireng lan Hispanik kena pengaruh amarga gangguan kasebut.

Warga ing McDougald Terrace lan wilayah tetanggan kudu mbuwang panganan sing rusak lan nandhang susah urip tanpa daya. Frederick Mitchell, warga Durham sing wis suwe, mratelakake frustasi, nyatakake, "Katon kaya saben-saben ana kedadeyan saka layanan telpon menyang layanan listrik, iki mengaruhi komunitas Ireng."

Walikota Durham Leonardo Williams wis narik kawigaten kanggo nyelidiki perkara kasebut, mikirake apa masalah kasebut minangka masalah ekuitas. Nanging, Duke Energy nolak sembarang bias disengojo, mekso sing karusakan dumadi kanthi acak ing gardu sing kelakon kanggo ngawula masyarakat sing kena pengaruh.

Ngatasi masalah langsung warga sing kena pengaruh, Duke Energy nyedhiyakake sarapan kanggo warga ing komunitas omah umum tartamtu lan menehi dana menyang Palang Merah kanggo nutupi dhaharan kanggo wong-wong sing kena pengaruh. Kajaba iku, perusahaan nawakake dana kanggo Durham Tech kanggo ngganti mundhut panganan ing pantry panganan.

Nalika upaya kasebut dihargai, Mitchell lan warga liyane nuntut solusi luwih lanjut. Mitchell nyatakake kepinginan kanggo kredit ing tagihan energi, considering inconveniences ngalami sak outage.

Nalika Duke Energy makarya kanggo mbenerake kahanan kasebut, penting banget kanggo menehi prioritas distribusi kekuwatan sing adil lan mesthekake yen komunitas, preduli saka dandanan demografi, ora kena pengaruh kanthi ora proporsional amarga gangguan ing mangsa ngarep. Mung kanthi langkah-langkah proaktif, Duke Energy bisa entuk kapercayan para pelanggan lan njamin manawa kabutuhane bakal ditindakake kanthi adil ing mangsa ngarep.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Mati Listrik Duke Energy ing Durham

1. Kedadeyan apa wae sing pungkasane Adipati Energy njaluk ngapura?
Duke Energy njaluk ngapura babagan pemadaman listrik ing Durham sing nyebabake akeh wilayah Durham wétan tanpa listrik luwih saka 24 jam.

2. Apa komunitas tartamtu sengaja ditargetake ing pemadaman listrik?
Duke Energy ujar manawa ora ana target sing disengaja kanggo komunitas tartamtu, nanging ana pitakonan babagan kenapa kluwarga sing umume ireng lan Hispanik kena pengaruh saka gangguan kasebut.

3. Kepriye pengaruhe listrik ing masyarakat sing kena pengaruh?
Warga ing McDougald Terrace lan wilayah tetanggan kudu mbuwang panganan sing rusak lan nandhang susah urip tanpa daya.

4. Kepriye tanggapane Adipati Energy marang keprihatinan sing dikandhakake?
Adipati Energy nolak sembarang bias disengojo lan nandheske sing karusakan dumadi kanthi acak ing gardu sing kedaden kanggo ngawula masyarakat sing kena pengaruh.

5. Bantuan langsung apa sing diwenehake Duke Energy marang warga sing kena pengaruh?
Duke Energy nyedhiyakake sarapan kanggo warga ing komunitas omah umum tartamtu lan menehi dana menyang Palang Merah kanggo nutupi dhaharan kanggo wong sing kena gangguan. Kajaba iku, dheweke menehi dana kanggo Durham Tech kanggo ngganti mundhut panganan ing pantry panganan.

6. Apa maneh solusi sing dikarepake para warga?
Warga, kalebu Frederick Mitchell, nuntut kredit ing tagihan energi sing considering inconveniences ngalami sak outage.

7. Apa sing kudu diutamakake Adipati Energy kanggo mbenerake kahanan kasebut?
Duke Energy kudu menehi prioritas ing distribusi kekuwatan sing adil lan mesthekake yen komunitas, preduli saka dandanan demografi, ora kena pengaruh kanthi ora proporsional amarga gangguan ing mangsa ngarep.

Definisi:
- Ekuitas: Keadilan lan keadilan ing distribusi, utamane babagan sumber daya lan kesempatan.
- Gardu: Bagéyan saka sistem distribusi listrik sing ngowahi tingkat voltase.

Pranala sing disaranake:
- Situs web Duke Energy: Duke Energy
- Situs web Kutha Durham: Kutha Durham

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.