kategori
Batu bara Tenogo Gas News North Carolina Nuklir solar angin

Duke Energy Nyepetake Rencana Pembangkit Listrik Tenaga Gas Alam sing Bisa Hidrogen Anyar kanggo Nyukupi Permintaan Energi ing North Carolina

Duke Energy kanthi cepet nglacak proposal kanggo mbangun pembangkit listrik gas alam sing bisa hidrogen ing Person County, North Carolina. Kaputusan kasebut ditindakake nalika wilayah kasebut ngalami lonjakan pertumbuhan populasi lan pangembangan bisnis. Duke Energy nganyari Rencana Sumber Daya Carolina kanggo nggambarake kebutuhan mendesak kanggo fasilitas anyar supaya bisa nyukupi kebutuhan listrik sing saya tambah.

Boom ekonomi ing North Carolina wis luar biasa, kanthi 14,000 aplikasi bisnis anyar sing diajukake ing wulan Januari. Bisnis cilik duwe peran penting kanggo nyopir ekspansi iki, sing dibuktekake kanthi jumlah pengajuan sing mecah rekor taun kepungkur - luwih saka 171,000 entitas anyar sing kadhaptar, nomer loro mung ing 2021 sing paling dhuwur ing 178,000.

Bill Norton, juru wicoro kanggo Duke Energy, ngakoni wutah substansial lan dikarepake listrik ing Carolinas, ngluwihi prakiraan sadurungé perusahaan. Angka konsumsi energi paling anyar wis ngluwihi pangarepan, nyebabake kenaikan 2,000 megawatt ing proyeksi panggunaan paling anyar. Norton negesake kabutuhan perencanaan strategis kanggo nyukupi kenaikan permintaan listrik kaping wolu ing taun 2030 dibandhingake mung rong taun kepungkur.

Kanggo nyukupi kabutuhan energi wong ing North Carolina, Duke Energy ngembangake campuran energi sing maneka warna sing kalebu nuklir, gas alam hidrogen, tenaga surya, lan tenaga angin. Pambangunan pembangkit listrik gas alam sing bisa hidrogen anyar selaras karo komitmen perusahaan kanggo ngilangi panggunaan batu bara kanthi lengkap ing taun 2035. Saiki, Kompleks Tenaga Person County Duke Energy ngandelake batu bara nanging bakal diilangi lan diganti karo fasilitas canggih.

Rincian konstruksi khusus lan garis wektu operasional kanggo pembangkit listrik anyar bakal diumumake sajrone acara media sing bakal teka. Nanging, kudu dicathet yen rencana kasebut isih ditundha persetujuan peraturan. Rapat umum dijadwalake ing wulan April, disusul karo sidhang bukti ing musim panas. Komisi Utilitas Carolina Utara bakal nggawe keputusan pungkasan ing Desember babagan kemungkinan rencana sing diusulake.

Pendekatan proaktif Duke Energy kanggo ngatasi permintaan energi sing mundhak ing North Carolina nggambarake komitmen kanggo solusi energi sing lestari, pertumbuhan ekonomi, lan pengawasan lingkungan.

Pitakonan Paling Sering (FAQ)

P: Apa proposal Duke Energy ing Person County, North Carolina?
A: Duke Energy ngusulake kanggo mbangun pembangkit listrik gas alam kanthi hidrogen ing Person County, North Carolina.

P: Napa Duke Energy nglacak proposal iki kanthi cepet?
A: Duke Energy cepet-cepet nglacak usulan supaya bisa ngimbangi panjaluk listrik sing saya tambah akeh ing wilayah kasebut amarga mundhake pertumbuhan populasi lan pangembangan bisnis.

P: Kepiye pertumbuhan ekonomi ing North Carolina?
A: Wutah ekonomi ing North Carolina wis luar biasa, karo 14,000 aplikasi bisnis anyar diajukake ing Januari piyambak. Wis didorong dening bisnis cilik, kanthi luwih saka 171,000 entitas anyar sing didaftar taun kepungkur.

P: Apa sing diakoni Duke Energy babagan panjaluk listrik ing Carolinas?
A: Duke Energy wis ngakoni yen panjaluk listrik ing Carolinas wis ngluwihi ramalan sadurunge. Angka konsumsi energi sing paling anyar wis ngluwihi pangarepan, sing mbutuhake perencanaan strategis.

P: Apa sing ditindakake Duke Energy kanggo nyukupi kabutuhan energi?
A: Duke Energy ngembangake campuran energi maneka warna sing kalebu nuklir, gas alam hidrogen, tenaga surya, lan angin anyar kanggo nyukupi kabutuhan energi wong ing North Carolina.

P: Apa komitmen perusahaan babagan panggunaan batu bara?
A: Duke Energy duwe komitmen kanggo ngilangi panggunaan batu bara ing taun 2035. Pembangkit listrik tenaga gas alam sing nduweni hidrogen anyar bakal ngganti Komplek Energi Person County sing gumantung karo batu bara saiki.

P: Apa langkah sabanjure kanggo proposal kasebut?
A: Rincian konstruksi khusus lan garis wektu operasional kanggo pembangkit listrik anyar bakal diumumake ing acara media sing bakal teka. Rencana kasebut isih nunggu persetujuan peraturan, kanthi rapat umum dijadwalake ing April lan keputusan sing diarepake Desember saka Komisi Utilitas Carolina Utara.

P: Apa sing digambarake saka pendekatan proaktif Duke Energy?
A: Pendekatan proaktif Duke Energy nggambarake komitmen kanggo solusi energi lestari, pertumbuhan ekonomi, lan pengawasan lingkungan kanggo ngatasi permintaan energi sing mundhak ing North Carolina.

Definisi:
- Bisa hidrogen: Nuduhake pembangkit listrik sing bisa nggunakake hidrogen minangka sumber bahan bakar.
- Megawatt: Unit daya sing padha karo siji yuta watt, digunakake kanggo ngukur kapasitas utawa konsumsi listrik.
- Sidang bukti: Sidang ing ngendi bukti diwenehi lan dianalisis kanggo mbantu nggawe keputusan.
- Feasibility: Praktis lan kemungkinan sukses ngleksanakake rencana utawa proyek.

Link sing Disaranake:
- Situs web resmi Duke Energy
- Komisi Utilitas North Carolina

Miturut Terence West

Terence West minangka penulis lan analis sing misuwur kanthi spesialisasi ing dinamika infrastruktur energi lan pengaruhe ing kutha-kutha Amerika. Tulisan kasebut nyelidiki tantangan lan kesempatan sing diwenehake dening transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing setelan kutha. Karya West ditondoi kanthi pemahaman sing jero babagan aspek teknis lan sosial-ekonomi sistem energi kutha. Komentar babagan carane kutha bisa adaptasi lan entuk manfaat saka teknologi energi sing berkembang wis nggawe dheweke dadi swara sing dihormati ing wacana babagan pembangunan kutha sing lestari lan kebijakan energi ing Amerika Serikat.