kategori
Tenogo News Virginia Water angin

Dominion Energy Nampa Persetujuan Final kanggo Construction of Coastal Virginia Offshore Wind Farm

Dominion Energy bubar entuk persetujuan federal sing dibutuhake kanggo miwiti pambangunan proyek Coastal Virginia Offshore Wind (CVOW), sawijining peternakan angin 2.6 gigawatt sing ana ing cedhak Pantai Virginia. Inisiatif terobosan iki, sing bakal dadi peternakan angin lepas pantai paling gedhe ing Amerika Serikat, samesthine bakal rampung ing pungkasan taun 2026.

Biro Manajemen Energi Samudra (BOEM) wis menehi persetujuan pungkasan kanggo Rencana Konstruksi lan Operasi (COP) CVOW, ngidini konstruksi lepas pantai bisa dilanjutake. Kajaba iku, Korps Insinyur Angkatan Darat AS wis ngetokake ijin sing ngidini dampak menyang perairan AS, kalebu rute jalur transmisi listrik sing nyambungake energi terbarukan lepas pantai menyang jaringan listrik darat.

Tinimbang ngandelake kuotasi, Dominion Energy nuduhake kasenengan kanggo kemajuan proyek kasebut. Kursi, presiden, lan CEO, Bob Blue, nandheske manawa Virginia ana ing ngarep pangembangan angin lepas pantai lan persetujuan tetep CVOW ing jadwal lan ing anggaran. Dominion Energy setya nyedhiyakake para pelanggan kanthi pilihan energi sing dipercaya, terjangkau, lan lestari.

CVOW bakal nyakup 176 turbin lan telung gardu lepas pantai ing wilayah sing disewakake meh 113,000 hektar ing pesisir Pantai Virginia. Ora kaya pangembang komersial sing ngadhepi tantangan finansial sing nyebabake pembatalan proyek ing negara liya, Dominion Energy, minangka sarana sing diatur, tetep mantep kanggo ngembangake proyek angin lepas pantai.

Proyek CVOW wis entuk dhukungan saka tokoh politik utama. Senator Mark Warner, Senator Tim Kaine, lan Perwakilan Bobby Scott memuji persetujuan anyar minangka langkah penting kanggo peternakan angin lepas pantai paling gedhe ing negara.

Aktivitas konstruksi wis diwiwiti ing tanah, lan kanthi persetujuan pungkasan saiki, upaya konstruksi bakal ditindakake kanthi cepet. Miwiti kegiatan konstruksi lepas pantai, kalebu instalasi kabel ekspor lan pondasi monopile, diantisipasi diwiwiti ing kuartal kaping pindho taun iki.

Pondasi kanggo konstruksi masa depan peternakan angin dilebokake ing Oktober 2023 kanthi tekan monopiles pisanan ing Terminal Laut Portsmouth. DEME wis dipasrahake karo tugas nginstal monopiles nalika proyek kasebut maju menyang tahap kasebut.

Proyek pilot sadurunge Dominion Energy, sing melu instalasi rong turbin 12 MW ing pesisir Virginia Beach, minangka instalasi turbin angin komersial pisanan ing perairan federal AS, minangka bukti komitmen perusahaan kanggo pangembangan energi terbarukan.

FAQ Project Coastal Virginia Offshore Wind (CVOW):

1. Apa proyek CVOW?
Proyek CVOW minangka peternakan angin 2.6 gigawatt sing dibangun dening Dominion Energy ing cedhak Pantai Virginia. Iki disetel dadi peternakan angin lepas pantai paling gedhe ing Amerika Serikat.

2. Apa persetujuan sing ditampa Dominion Energy kanggo proyek kasebut?
Dominion Energy wis entuk persetujuan federal sing dibutuhake kanggo proyek kasebut. Biro Manajemen Energi Samudra (BOEM) wis menehi persetujuan final saka Rencana Konstruksi lan Operasi (COP), ngidini konstruksi lepas pantai bisa dilanjutake. US Army Corps of Engineers uga wis ngetokake ijin kanggo proyek kasebut.

3. Kapan tanggal rampung proyek kasebut?
Proyek CVOW samesthine bakal rampung ing pungkasan taun 2026.

4. Apa proyek CVOW kalebu?
Proyèk iki bakal nyakup 176 turbin lan telung gardu lepas pantai ing wilayah sewa sing jembaré meh 113,000 hektar ing pesisir Virginia Beach.

5. Kepiye carane Dominion Energy nyatakake kasenengan kanggo proyek kasebut?
Ketua Dominion Energy, presiden, lan CEO, Bob Blue, wis nandheske sing Virginia ing ngarep pembangunan angin lepas pantai lan sing persetujuan supaya CVOW ing jadwal lan ing budget. Dominion Energy setya nyedhiyakake pilihan energi sing dipercaya, terjangkau, lan lestari.

6. Kepiye Dominion Energy beda karo pangembang liyane?
Ora kaya pangembang komersial, Dominion Energy minangka sarana sing diatur lan tetep mantep kanggo ngembangake proyek angin lepas pantai sanajan ana tantangan finansial sing diadhepi wong liya ing negara liya.

7. Sapa sing wis nuduhake dhukungan kanggo proyek CVOW?
Tokoh politik utama kayata Senator Mark Warner, Senator Tim Kaine, lan Perwakilan Bobby Scott wis muji persetujuan anyar minangka langkah penting kanggo peternakan angin lepas pantai paling gedhe ing negara kasebut.

8. Kegiatan konstruksi apa sing wis diwiwiti?
Aktivitas konstruksi wis diwiwiti ing darat, lan kanthi persetujuan pungkasan, upaya konstruksi bakal ditindakake kanthi cepet.

9. Kapan kegiatan konstruksi lepas pantai bakal diwiwiti?
Pemasangan kabel ekspor lan fondasi monopile kanggo peternakan angin diantisipasi diwiwiti ing kuartal kaping pindho taun iki.

10. Apa proyek pilot Dominion Energy sadurunge?
Dominion Energy sadurunge nginstal loro turbin 12 MW ing pesisir Pantai Virginia ing proyek percontohan, yaiku instalasi turbin angin komersial pisanan ing perairan federal AS. Proyek iki nuduhake komitmen perusahaan kanggo pangembangan energi sing bisa dianyari.

Definisi:
– Ladang angin lepas pantai: Sawijining peternakan angin sing dumunung ing lepas pantai, biasane ing wilayah pesisir, ing ngendi turbin angin ngasilake listrik.
- Biro Manajemen Energi Samudra (BOEM): Agensi federal AS sing ngatur pangembangan sumber daya energi lan mineral ing beting kontinental njaba.
- Rencana Konstruksi lan Operasi (COP): Rencana sing nggambarake rincian konstruksi lan operasi proyek energi lepas pantai.
- Monopiles: tabung baja utawa silinder gedhe sing didorong menyang dhasar segara minangka pondasi turbin angin lepas pantai.

Pranala sing disaranake:
- Situs web resmi Dominion Energy
- Biro Manajemen Energi Laut

Miturut Howard Rhodes

Howard Rhodes minangka tokoh penting ing babagan perencanaan kutha sing lestari, kanthi fokus khusus ing integrasi energi sing bisa dianyari ing kutha-kutha Amerika. Tulisan lan riset dheweke fokus ing pengaruh transformatif solusi energi ijo kayata tenaga surya, angin, lan hidroelektrik ing lingkungan kutha. Rhodes nyengkuyung kanggo ngetrapake praktik lestari iki kanggo ngatasi tantangan owah-owahan iklim lan keamanan energi. Karya sing duwe pengaruh menehi analisa babagan keuntungan ekonomi, lingkungan, lan sosial saka transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing cityscapes, nggawe dheweke dadi swara utama ing gerakan menyang masa depan kutha sing luwih lestari.