kategori
Tenogo Minnesota News solar angin

Nelpon Seniman Muda: Kontes Seni Energi Angin Nasional

Nggolek kasempatan kanggo nuduhake bakat seni? KidWind, kanthi kolaborasi karo Kantor Teknologi Departemen Energi AS, seneng banget ngumumake Kontes Seni Energi Angin Nasional - kesempatan sing luar biasa kanggo seniman enom kaya sampeyan!

Dibukak kanggo siswa wiwit saka taman kanak-kanak nganti kelas wolu, kontes iki nduweni tujuan kanggo menehi inspirasi kreatifitas nalika promosi pendidikan energi terbarukan. Tema kanggo kontes taun iki yaiku "Kekuatan Angin sing Apik," ngajak sampeyan njelajah kaendahan lan pentinge energi angin ing karya seni sampeyan. Ekspresikan diri sampeyan nggunakake krayon, cat, potlot, utawa media seni liyane sing disenengi, nggawe potongan asli ing kertas ukuran tabloid 11″ x 17″. Siswa sing luwih enom, saka taman kanak-kanak nganti kelas telu, bisa milih kertas ukuran huruf standar yen luwih trep.

Pemenang kontes ora mung bakal nampa hadiah awis $200 nanging uga entuk kesempatan sing nyenengake kanggo nampilake karya seni ing konferensi CLEANPOWER 2024 sing bergengsi. Konferensi iki, sing dijadwalake bakal ditindakake ing Minneapolis, Minnesota wiwit tanggal 5 nganti 8 Mei 2024, janji bakal narik luwih saka 8,000 profesional saka sak ndonya. Bayangake karya seni sampeyan dikagumi dening para peserta saka industri energi sing bisa dianyari lan ditampilake minangka bagean saka presentasi KidWind. Kajaba iku, karya seni sing menang bakal dipamerake ing kantor Departemen Energi AS, ngidini masarakat gumun karo interpretasi "Energi Angin Cantik" dening seniman enom sing duwe bakat kaya sampeyan.

Kanggo melu kontes, bukak kaca Seni KidWind lan kirimake karya seni sampeyan ing tenggat wektu tanggal 22 Maret 2024. Elinga, guru, pelatih, wong tuwa, utawa wali kudu ngisi informasi entri sing dibutuhake kanggo sampeyan. Aja kantun kesempatan sing luar biasa iki kanggo nampilake katrampilan sampeyan, nuduhake perspektif babagan tenaga angin, lan dadi bagean saka gerakan sing terus berkembang menyang masa depan sing lestari.

Dadi, apa sing nunggu? Salurake kreatifitas sampeyan, jelajahi kemungkinan seni energi angin, lan supaya imajinasi sampeyan mundhak! Kanggo entuk inspirasi, tonton Asia, seniman ing KidWind, nuduhake wawasan kanthi ngeklik ing kene. Good luck karo masterpieces!

FAQ Kontes Seni Energi Angin Nasional:

1. Apa Kontes Seni Energi Angin Nasional?
Kontes Seni Energi Angin Nasional minangka kontes kanggo siswa saka taman kanak-kanak nganti kelas wolu kanggo nampilake bakat seni nalika promosi pendidikan energi terbarukan.

2. Sapa sing ngatur kontes?
Kontes iki diatur dening KidWind, kanthi kolaborasi karo Kantor Teknologi Departemen Energi AS.

3. Apa tema kontes taun iki?
Tema kanggo kontes taun iki yaiku "Kekuatan Angin sing Apik," ngajak para peserta kanggo njelajah kaendahan lan pentinge energi angin ing karya seni.

4. Apa tingkat kelas sing layak kanggo kontes?
Kontes iki mbukak kanggo siswa wiwit saka TK nganti kelas wolu.

5. Apa syarat ukuran kanggo karya seni?
Peserta kudu nggawe potongan asli ing kertas ukuran tabloid 11″ x 17″. Nanging, siswa sing luwih enom saka taman kanak-kanak nganti kelas telu bisa nggunakake kertas ukuran huruf standar yen luwih trep.

6. Apa hadiah kanggo kontes?
Pemenang kontes bakal nampa hadiah awis $ 200 lan kesempatan kanggo nampilake karya seni ing konferensi CLEANPOWER 2024. Karya seni sing menang uga bakal dipamerake ing kantor Departemen Energi AS.

7. Ing endi lan kepiye carane aku bisa melu kontes?
Kanggo melu kontes, bukak Kaca Seni KidWind lan kirimake karya seni sampeyan nganti pungkasan tanggal 22 Maret 2024. Guru, pelatih, wong tuwa, utawa wali kudu ngisi informasi entri sing dibutuhake kanggo sampeyan.

Definisi:
– Energi terbarukan: Sumber energi sing bisa diisi maneh kanthi alami lan terus-terusan, kayata energi angin, solar, hidro, lan panas bumi.

Link sing Disaranake:
- KidWind
- Departemen Energi AS

Miturut Terence West

Terence West minangka penulis lan analis sing misuwur kanthi spesialisasi ing dinamika infrastruktur energi lan pengaruhe ing kutha-kutha Amerika. Tulisan kasebut nyelidiki tantangan lan kesempatan sing diwenehake dening transisi menyang sumber energi sing bisa dianyari ing setelan kutha. Karya West ditondoi kanthi pemahaman sing jero babagan aspek teknis lan sosial-ekonomi sistem energi kutha. Komentar babagan carane kutha bisa adaptasi lan entuk manfaat saka teknologi energi sing berkembang wis nggawe dheweke dadi swara sing dihormati ing wacana babagan pembangunan kutha sing lestari lan kebijakan energi ing Amerika Serikat.