kategori
Batu bara Tenogo New York News

Proyek Panyimpenan Energi sing Dipimpin Universitas Binghamton Nampa Pendanaan Federal

Mesin Penyimpanan Energi New York Universitas Binghamton wis dianugerahi jutaan dana federal liwat kompetisi "Mesin Inovasi" Yayasan Ilmu Pengetahuan Nasional AS. Pendanaan iki bakal ndhukung wutah lan riset pangembangan baterei lan manufaktur ing sisih kidul New York sajrone dekade sabanjure.

Proyek kasebut, sing dipimpin dening Universitas Binghamton lan koalisi mitra sing dikenal minangka New Energy New York (NENY), bakal nampa $ 15 yuta langsung kanthi potensial nganti $ 160 yuta total pendanaan. Situs web NENY nyoroti upaya kolaborasi Universitas Binghamton lan para mitra kanggo nggawe mesin panyimpenan energi iki.

Program NSF Engines, digawe liwat upaya saka US Senat Mayoritas Pemimpin Charles Schumer, yakuwi kanggo netepake upstate New York minangka hub kanggo riset baterei lan inovasi. Senator Schumer nyatakake kasenengane ing warta kasebut, ujar, "Thanks kanggo CHIPS & Science Law, Binghamton bakal dadi jantung listrik upaya federal kanggo mbantu nggawa inovasi lan pangembangan baterei bali saka jaban rangkah kanggo narik pertumbuhan industri kritis iki sing penting kanggo kita. keamanan nasional lan ekonomi bangsa."

Proposal sing dipimpin Universitas Binghamton fokus kanggo nguatake rantai pasokan baterei, nyepetake transfer teknologi baterei menyang pasar, lan nyengkuyung riset lan pangembangan. M. Stanley Whittingham, Kepala Petugas Inovasi Mesin Penyimpanan Energi lan Penerima Hadiah Nobel, nandheske pentinge produksi baterei domestik lan rantai pasokan sing aman ing AS

Penghargaan pendanaan anyar iki nyusul luwih saka $ 113 yuta sing diwenehake menyang Universitas Binghamton ing taun 2022 kanggo nggawe hub manufaktur lan inovasi baterei. Dhukungan Senator Schumer uga nyebabake sebutan pusat teknologi federal kanggo proyek NENY Universitas Binghamton.

Koalisi NENY kalebu entitas saka 27 kabupaten ing New York, karo Universitas Binghamton ing pucuk pimpinan. Mitra lintas sektor, kalebu universitas riset kaya Universitas Cornell, Institut Teknologi Rochester (RIT), lan Universitas Syracuse, bebarengan karo organisasi kaya NY-BEST lan Launch NY, kerja sama kanggo nyurung proyek riset, pangembangan, lan industri.

Wiwit dianugerahi dana, koalisi NENY wis nggampangake tuwuhing luwih saka 30 startup teknologi dhuwur ing sektor teknologi baterei lan panyimpenan energi. Kajaba iku, program inovatif wis dikenalake kanggo ndhukung pangembangan industri manufaktur baterei lan wis nglatih atusan individu.

Pendanaan iki temtu bakal nyurung wutah lan inovasi panyimpenan energi ing New York, nguatake posisi Binghamton University minangka pimpinan riset lan pangembangan baterei.

FAQ adhedhasar topik utama lan informasi sing diwenehake ing artikel kasebut:

P: Apa tujuane kompetisi "Mesin Inovasi" dening Yayasan Ilmu Pengetahuan Nasional AS?
A: Kompetisi "Mesin Inovasi" nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake pendanaan kanggo pangembangan lan manufaktur baterei ing New York.

P: Pira dana federal sing dianugerahi Mesin Penyimpanan Energi New York Universitas Binghamton?
A: Proyèk iki langsung nampa $ 15 yuta, kanthi potensial nganti $ 160 yuta total pendanaan.

P: Sapa sing mimpin proyek lan koalisi mitra sing dikenal minangka New Energy New York (NENY)?
A: Universitas Binghamton mimpin proyek lan koalisi NENY.

P: Apa tujuan program NSF Engines?
A: Program NSF Engines, digawe liwat efforts saka US Senat Majority Leader Charles Schumer, yakuwi kanggo netepake upstate New York minangka hub kanggo riset baterei lan inovasi.

P: Apa fokus proposal sing dipimpin Universitas Binghamton?
A: Proposal kasebut fokus kanggo nguatake rantai pasokan baterei, nyepetake transfer teknologi baterei menyang pasar, lan nyengkuyung riset lan pangembangan.

P: Sapa M. Stanley Whittingham lan apa perane ing proyek kasebut?
A: M. Stanley Whittingham punika Chief Innovation Officer saka Energy Storage Engine lan panampa saka Nobel Laureate. Dheweke nandheske pentinge produksi baterei domestik lan rantai pasokan sing aman ing AS

P: Pira dana sing sadurunge Universitas Binghamton diwenehake kanggo pusat manufaktur lan inovasi baterei?
A: Universitas Binghamton sadurunge wis diwenehi pendanaan luwih saka $113 yuta ing 2022 kanggo hub manufaktur lan inovasi baterei.

P: Sapa sing dadi mitra ing koalisi NENY?
A: Koalisi NENY kalebu entitas saka 27 kabupaten ing sisih kidul New York, karo Universitas Binghamton ing pucuk pimpinan. Mitra kalebu universitas riset kayata Universitas Cornell, Institut Teknologi Rochester (RIT), lan Universitas Syracuse, bebarengan karo organisasi kaya NY-BEST lan Launch NY.

P: Apa sing digayuh koalisi NENY nganti saiki?
A: Wiwit dianugerahi pendanaan, koalisi NENY wis nggampangake tuwuhing luwih saka 30 startup teknologi dhuwur ing sektor teknologi baterei lan panyimpenan energi. Dheweke uga ngenalake program inovatif kanggo ndhukung pangembangan industri manufaktur baterei lan wis nglatih atusan individu.

Definisi:
1. Energy Storage Engine: Nuduhake proyek dipimpin dening Binghamton University lan partners fokus ing pembangunan baterei lan manufaktur ing upstate New York.
2. Mesin Inovasi: Nuduhake kompetisi sing diatur dening US National Science Foundation kanggo nyedhiyakake pendanaan kanggo inovasi ing macem-macem lapangan, kalebu pangembangan baterei ing kasus iki.
3. Rantai Pasokan Baterei: Nuduhake proses lan jaringan sing melu produksi, distribusi, lan adol baterei.
4. Program Mesin NSF: Nuduhake program sing diadegake dening Pemimpin Mayoritas Senat AS Charles Schumer kanggo ndhukung riset baterei lan inovasi ing New York.
5. Pamenang Nobel: Penerima Bebungah Nobel, penghargaan internasional prestisius sing diwenehake saben taun ing sawetara kategori, kalebu fisika, kimia, lan obat-obatan.

Link sing Disaranake:
- Departemen Energi Universitas Binghamton
- Situs web resmi Yayasan Ilmu Nasional
- Situs web resmi Universitas Binghamton

Miturut Alan Caldwell

Alan Caldwell minangka panguwasa sing dihormati lan panulis produktif babagan subyek sistem energi terbarukan kutha ing kutha-kutha Amerika. Keahliane yaiku njelajah implementasine lan dampak solusi energi ijo, kayata tenaga surya lan angin, ing lanskap kutha. Karya Caldwell asring nyorot tantangan lan sukses nggabungake energi sing bisa dianyari menyang jaringan kutha, nyengkuyung strategi energi sing lestari lan ekonomis. Analisis lan rekomendasi sing wicaksana duwe pengaruh kanggo mbentuk cara kutha nyedhaki transisi menyang sumber energi sing luwih resik, menehi kontribusi sing signifikan kanggo wacana babagan pembangunan kutha sing lestari.