kategori
News

North Myrtle Beach Takes Tough Stance on False Alarm Calls

False alarm calls at homes and businesses have been a growing concern in North Myrtle Beach, prompting the introduction of a new ordinance aimed at addressing this issue. The city’s officials have taken a tough stance, recognizing the need to crack down on repeat false alarm calls.

The new ordinance highlights the city’s commitment to ensuring public safety while minimizing the strain on emergency resources. It emphasizes the importance of educating property owners on proper alarm system usage and raising awareness about the consequences of repeated false alarms.

With this new measure in place, North Myrtle Beach hopes to reduce false alarm calls and alleviate the burden on emergency responders. The ordinance introduces stricter penalties for repeat offenders, serving as a deterrent to those who may inadvertently trigger false alarms. By encouraging responsible alarm system usage, the city aims to promote a safer environment for residents and businesses.

False alarms not only waste valuable resources but also have the potential to desensitize emergency responders, making it more difficult to differentiate between genuine emergencies and false alarms. By taking a proactive approach to address this issue, North Myrtle Beach is ensuring that emergency resources are allocated efficiently, allowing first responders to focus on genuine emergencies and providing better overall public safety.

Through education and enforcement, the city hopes to foster a sense of accountability among property owners and reduce the number of false alarm calls. It is crucial for residents and businesses to understand the importance of maintaining their alarm systems correctly, ensuring they are in good working order and minimizing the risk of false alarms.

North Myrtle Beach’s new ordinance represents a proactive step towards addressing the issue of false alarm calls. By educating the community and introducing stricter penalties, the city aims to create a safer environment while ensuring emergency resources are used effectively.

Bagian FAQ:

1. What is the main concern in North Myrtle Beach?
The main concern in North Myrtle Beach is the increasing number of false alarm calls at homes and businesses.

2. What has the city done to address this issue?
The city has introduced a new ordinance aimed at cracking down on repeat false alarm calls.

3. What does the new ordinance emphasize?
The new ordinance emphasizes the importance of educating property owners on proper alarm system usage and raising awareness about the consequences of repeated false alarms.

4. What is the goal of the new measure?
The goal of the new measure is to reduce false alarm calls and alleviate the burden on emergency responders.

5. What happens to repeat offenders under the new ordinance?
The new ordinance introduces stricter penalties for repeat offenders in order to deter them from triggering false alarms.

6. What are the potential consequences of false alarms?
False alarms waste valuable resources and have the potential to desensitize emergency responders, making it more difficult to distinguish between genuine emergencies and false alarms.

7. How does North Myrtle Beach plan to address the issue?
North Myrtle Beach plans to address the issue through education and enforcement, fostering a sense of accountability among property owners and reducing the number of false alarm calls.

Sarat utama:

– False alarm calls: Unnecessary alarm activations that do not represent an actual emergency.
– Ordinance: A local law or regulation enforced by a city or municipality.
– Emergency resources: Personnel and equipment dedicated to responding to emergencies.
– Repeat offenders: Individuals or entities that repeatedly trigger false alarms.
– Deterrent: Something that discourages or prevents a certain behavior.

Link sing Disaranake:

- North Myrtle Beach Official Website
- North Myrtle Beach Police Department

kategori
Tenogo News

Pembatalan Kuciwo saka Balapan Ski 2024 ing Giants Ridge

Balapan Pepsi Challenge 2024 lan Great River Energy Rush sing diantisipasi banget, sing dijadwalake bakal ditindakake ing Giants Ridge dina Setu, 2 Maret, wis entuk pukulan gedhe. Ing acara sing nggumunake, balapan dibatalake amarga kekurangan salju ing dalan.

Tinimbang kahanan salju sing diantisipasi, wilayah kasebut kena udan sing ora dikarepke, dadi dalane es lan reged kanthi dhasar mung 1 nganti 3 inci. Kanthi prakiraan sethithik utawa ora ana salju kanggo 10 nganti 14 dina sabanjure, ora ana pangarep-arep kanggo nambahake salju sing dibutuhake supaya balapan bisa ditindakake.

Acara sing ora nyenengake iki mung kaping telune sajrone patang puluh taun kepungkur yen balapan dibatalake. Sadurunge, balapan dibatalake amarga suhu sing ekstrem, lan liyane amarga pandemi sing isih ana. Saiki, kekurangan salju ngrampungake siklus alangan sing ora nyenengake kanggo para panitia.

East Range Cross Country Challenges, Inc., organisasi sing tanggung jawab kanggo balapan kasebut, nyatakake kuciwane sing jero amarga kudu nggawe keputusan sing angel kanggo mbatalake. Dheweke njamin para peserta yen bakal mriksa prospek finansial ing minggu-minggu sing bakal teka kanggo nemtokake apa sing bisa ditawakake babagan kredit utawa mbalekaken maneh kanggo sing wis ndhaptar.

Nalika pembatalan kasebut mesthi nguciwani, iki minangka pangeling babagan acara ruangan sing ora bisa ditebak, utamane sing gumantung karo kahanan cuaca. Minangka nglumpukake lan peserta katon ahead kanggo 2025, padha mung bisa ngarep-arep kanggo bali menyang mangsa luwih tradisional, ngendi balapan bisa njupuk Panggonan minangka ngrancang, lan skiers bisa maneh nuduhake skills ing tilase ayu saka Buta Ridge.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Pembatalan 2024 Pepsi Challenge lan Great River Energy Rush Races:

1. Kenging punapa lomba-lomba menika dipunbatalaken?
Balapan kasebut dibatalake amarga kekurangan salju ing dalan sing disebabake dening udan sing ora dikarepake. Ing tilase padha kiwa es lan reged karo mung meager 1 kanggo 3 basa inch.

2. Sepira kerepe balapan iki dibatalake?
Iki mung kaping telune sajrone patang puluh taun kepungkur balapan dibatalake. Pembatalan sadurunge kedadeyan amarga suhu sing ekstrem lan pandemi sing isih ana.

3. Sapa sing tanggung jawab kanggo ngatur lomba?
Balapan kasebut diatur dening East Range Cross Country Challenges, Inc.

4. Apa sing direncanakake organisasi kanggo peserta sing wis ndhaptar?
Organisasi kasebut bakal mriksa prospek finansial ing sawetara minggu sing bakal teka kanggo nemtokake apa sing bisa ditawakake babagan kredit utawa mbalekaken kanggo wong sing wis ndhaptar.

Katentuan lan Definisi Kunci:

- Dasar salju: Jumlah salju sing dibungkus utawa akumulasi ing lemah, sing penting kanggo olahraga musim dingin kaya ski.

- Kahanan es: Nalika permukaan ditutupi lapisan es, dadi lunyu lan angel dilayari.

- Meager: Jumlah cilik utawa ora cukup.

- Pandemi: Wabah penyakit global, kayata COVID-19, mengaruhi akeh wong.

– Skiers: Individu sing melu ing olahraga ski, kang melu lelungan liwat salju ing ski.

Link sing Disaranake:

- Giants Ridge: Situs web resmi Giants Ridge, lokasi balapan dijadwalake.

- East Range Cross Country Challenges, Inc.: Organisasi sing tanggung jawab kanggo ngatur balapan.

kategori
News

Sinau saka Sejarah: Pangeling kanggo Generasi Kita

Sejarah tansah kebak piwulang, ngelingake kita marang kamenangan lan kesalahan ing jaman kepungkur. Iku serves minangka kompas, nuduhake kita dalan sing kudu tindakake lan madhangi pitfalls sing kudu nyingkiri. Ing konteks iki, penting banget kanggo generasi kita kanggo nggambarake masa lalu lan ngerti akibat saka tumindak sing ditindakake dening para leluhur kita.

Salah sawijining kasunyatan penting sing ora kudu dilalekake yaiku pentinge sinau saka keluwihan sing kepungkur lan ora niru ing jaman saiki lan mbesuk. Nalika kita manggon ing India sing bebas lan merdika, dadi tanggung jawab kita kanggo mesthekake yen kesalahan sing ditindakake sadurunge ora ngganggu kita maneh.

Inti saka pangeling iki dumunung ing gagasan sing kemajuan kudu tansah diiringi tanggung jawab. Prestasi lan kemajuan sing kita saksiake saiki ora kudu nggawe kita wuta saka kesalahan sing ditindakake dening wong-wong sing sadurunge kita. Nanging, kita kudu sinau saka sejarah lan ngupayakake nggawe masa depan sing luwih cerah kanthi ngindhari pengulangan kesalahan sing kepungkur.

Tinimbang ngandelake kuotasi langsung, penting kanggo nyorot pentinge pangeling iki liwat ukara deskriptif. Kita kudu ngurmati perjuangan lan pengorbanan para leluhur kita sing berjuang kanggo kamardikan, nanging uga ngakoni yen lelampahan kita menyang kemajuan ora tanpa tantangan utawa godaan sing bisa nyebabake pengulangan keluwihan sing kepungkur.

Kesimpulane, minangka pembawa obor saka India sing gratis, generasi kita duwe peran sing penting. Kanthi nggambarake sejarah lan ngerteni akibat saka tumindak kepungkur, kita bisa mesthekake yen kesalahan sing ditindakake dening para leluhur kita ora ditiru. Ayo kita ngrangkul piwulang saka masa lalu lan mbentuk masa depan sing dibangun ing tanggung jawab lan kemajuan.

Bagian FAQ:

P: Apa sebabe penting kanggo sinau saka sejarah?
A: Sinau saka sejarah mbantu kita ngerti akibat saka tumindak kepungkur lan supaya ora mbaleni kesalahan.

P: Kemajuan apa sing kudu dibarengi?
A: Maju kudu tansah dibarengi tanggung jawab.

P: Apa sing kudu kita pahami minangka pembawa obor saka India sing gratis?
A: Kita duwe peran penting kanggo mesthekake yen kesalahan ing jaman kepungkur ora diulang maneh.

Definisi:

– Keluwihan: Tumindak utawa tindak tanduk kang ngluwihi saka prelu utawa prayoga.
– Replikasi: Niru utawa niru samubarang.
- Pitfalls: bebaya utawa masalah sing didhelikake.
– Para leluhur: Para ingkang sampun rawuh ing ngarsa dalem.

Related Links:

- Sejarah.com
- britannica.com
- Archives.gov

kategori
Tenogo Gas News solar Texas angin

Ngapikake Keandalan Listrik ing San Antonio: Penutupan Dalan ing SE Loop 410

16 Februari 2024 (SAN ANTONIO) - CPS Energy njupuk tindakan tegas kanggo nambah linuwih listrik ing sisih kidul-wétan San Antonio. Kanthi Proyek SE Loop 410, kontraktor lan kru CPS Energy miwiti upaya kanggo ningkatake kualitas jalur nduwur sirah ing SE Loop 410.

Kanggo nggayuh tujuan kasebut, garis listrik sing ngliwati SE Loop 410 bakal dicopot. Akibaté, penutupan dalan bakal dileksanakake wiwit ing SE Loop 410, ndawakake siji mil lor-wétan saka interchange Hwy 281/Hwy 37, uga siji mil kidul-kulon saka South WW White Road metu.

Penutupan dalan dijadwalake dina Minggu, 18 Februari 2024, wiwit jam 7:00 nganti 6:00, yen cuaca ngidini. CPS Energy njamin para pelanggan manawa ora ana gangguan amarga penutupan iki. Keamanan Umum Alamo City bakal ngawasi kontrol lalu lintas sajrone proyek kasebut.

Nalika penutupan dalan iki bisa nyebabake rasa ora nyaman kanggo para pembalap, penting kanggo nambah infrastruktur listrik lan njamin layanan sing dipercaya kanggo sisih kidul-wétan San Antonio. CPS Energy ndhesek driver kanggo golek rute alternatif lan nandheske pentinge adhering kanggo hukum negara dening salah siji obah liwat utawa kalem mudhun nalika maringaken anggota kru lan kendaraan.

Kanggo informasi rinci babagan penutupan dalan utawa proyek infrastruktur sing bakal teka, bukak situs web CPS Energy. Wiwit tanggal 19 Februari 2024, CPS Energy bakal nuduhake tandha penutupan dalan liwat saluran media sosial, kanggo mesthekake manawa toko media lokal dilaporake babagan lokasi penutupan.

CPS Energy, diadegaké ing taun 1860, minangka perusahaan listrik umum, gas alam, lan listrik paling gedhé ing negara kasebut. Kanthi komitmen kanggo safety, linuwih, lan rega sing kompetitif, CPS Energy nglayani luwih saka 930,114 pelanggan listrik lan 381,379 gas alam ing San Antonio lan kabupaten tetanggan. Ora mung para pelanggan entuk manfaat saka tagihan energi sing terjangkau, nanging kemitraan karo masyarakat wis nyebabake kontribusi sing signifikan kanggo Kutha San Antonio sajrone 80 taun kepungkur. Nggawe proyek, pangembangan ekonomi, lan investasi pendhidhikan tetep dadi fokus kita amarga terus nyedhiyakake layanan sing apik. Salajengipun, kita prioritas energi dianyari, rangking minangka salah siji saka panuku energi angin daya umum ndhuwur negoro lan generator solar anjog ing Texas.

Tetep dianyari kanthi ngetutake CPS Energy ing Facebook (@CPS Energy, X) lan Instagram (@cps_energy), ing ngendi sampeyan bisa nemokake tandha penutupan dalan lan informasi penting liyane.

Proyek CPS Energy SE Loop 410 - Pitakonan sing Sering Ditakoni

1. Apa tujuane SE Loop 410 Project?
Tujuan saka Proyek SE Loop 410 yaiku kanggo nambah linuwih listrik ing sisih kidul-wétan San Antonio kanthi ningkatake kualitas jalur nduwur sirah ing SE Loop 410.

2. Apa sing bakal kelakon sajrone proyek kasebut?
Garis listrik sing ngliwati SE Loop 410 bakal dicopot, sing mbutuhake penutupan dalan. Penutupan bakal diwiwiti ing SE Loop 410, ngluwihi siji mil ing sisih lor-wétan saka persimpangan Hwy 281/Hwy 37, uga siji mil kidul-kulon saka dalan metu South WW White Road.

3. Kapan penutupan dalan bakal ditindakake?
Penutupan dalan dijadwalake dina Minggu, 18 Februari 2024, wiwit jam 7:00 nganti 6:00, yen cuaca ngidini.

4. Apa ana gangguan nalika nutup dalan?
CPS Energy njamin para pelanggan manawa ora ana gangguan amarga penutupan iki.

5. Sapa sing bakal ngawasi kontrol lalu lintas sajrone proyek kasebut?
Keamanan Umum Alamo City bakal ngawasi kontrol lalu lintas sajrone Proyek SE Loop 410.

6. Apa sing kudu ditindakake para sopir nalika nutup dalan?
CPS Energy ndhesek driver kanggo golek rute alternatif lan nandheske pentinge adhering kanggo hukum negara dening salah siji obah liwat utawa kalem mudhun nalika maringaken anggota kru lan kendaraan.

7. Ing ngendi aku bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan penutupan dalan utawa proyek infrastruktur sing bakal teka?
Kanggo informasi rinci babagan penutupan dalan utawa proyek infrastruktur sing bakal teka, sampeyan bisa ngunjungi situs web CPS Energy.

8. Kepiye carane bisa tetep nganyari babagan tandha penutupan dalan?
Wiwit tanggal 19 Februari 2024, CPS Energy bakal nuduhake tandha penutupan dalan liwat saluran media sosial, kalebu Facebook lan Instagram.

Definisi:
- CPS Energy: Perusahaan listrik, gas alam, lan listrik umum paling gedhe ing Amerika Serikat, nglayani luwih saka 930,114 pelanggan listrik lan 381,379 pelanggan gas alam ing San Antonio lan kabupaten tetanggan.
- SE Loop 410: Bagean saka Loop 410 ing San Antonio, Texas, ing ngendi proyek kasebut fokus kanggo ningkatake infrastruktur listrik lan jalur nduwur sirah.

Link sing Disaranake:
- Situs web resmi CPS Energy
- CPS Energy ana ing Facebook
- CPS Energy ing Instagram

kategori
Tenogo Gas Nevada News Water

Nevadans Kidul ngadhepi biaya sing luwih dhuwur kanggo layanan pelanggan sing luwih apik saka NV Energy

Komisioner Utilitas Umum Randy Brown wis njupuk pendekatan anyar kanggo ngatasi masalah bonus pegawe ing NV Energy, perusahaan sarana paling gedhe ing Nevada. Ing departure saka laku sadurungé, Brown pracaya sing ratepayers kudu nanggung kabeh beban saka bonus iki tinimbang nuduhake biaya karo pemegang saham.

Senadyan evaluasi NV Energy dhewe nuduhake yen kinerja pegawe kurang saka target perusahaan, keputusan Brown mung tanggung jawab marang para pelanggan. Pamindhahan kasebut nuduhake owah-owahan ing sikap Komisi Utilitas Umum, karo Komisioner Hayley Williamson uga milih kanggo proposal Brown nalika Komisioner Tammy Cordova ora setuju.

Cordova wiwitane ndhukung putusan PUC ing Desember, ngidini NV Energy mbalekake biaya bonus $5.7 yuta saka pembayar tarif. Nanging, sawise ditimbang maneh, dheweke nyimpulake manawa bonus sing ora ditampa ora kudu kalebu ing tarif. Cordova pracaya pelanggan mung kudu tanggung jawab kanggo biaya sing karyawan wis asli entuk, nandheske sing menehi bonus ngluwihi prestasi bisa ora èfèktif nahan karyawan terkenal.

Nalika ngakoni keprihatinan babagan kemampuan NV Energy kanggo narik lan njaga tenaga kerja sing kompeten, posisi revisi Cordova selaras karo panemu yen pelanggan ora kudu tanggung jawab kanggo biaya ngluwihi apa sing adil.

Masalah kompensasi karyawan ing NV Energy uga wis diteliti. Brown negesake manawa para karyawan utilitas saiki ora dibayar ganti rugi yen dibandhingake karo standar industri. Salajengipun, kang tabet menawa NV Energy ora bisa pass ing biaya bonus kanggo pelanggan, padha bisa nimbang maneh menehi bonus lengkap ing mangsa.

Minangka Southern Nevadans nuntut layanan customer apik, katon sing padha kudu nanggung biaya sing luwih dhuwur gadhah layanan iki meningkat. Perusahaan utilitas, anak perusahaan Berkshire Hathaway Energy, laporan keuangan net sing cukup gedhe. Nanging, keputusan kanggo mbebani pembayar tarif kanthi biaya bonus pegawe nuwuhake pitakonan babagan alokasi sumber daya lan efektifitas insentif kanggo kepuasan pelanggan.

Bagian FAQ:

1. Apa pendekatan anyar sing ditindakake dening Komisioner Utilitas Umum Randy Brown?
– Komisaris Randy Brown pracaya sing ratepayers kudu nanggung kabeh beban bonus pegawe ing NV Energy, perusahaan sarana paling gedhe ing Nevada.

2. Apa laku sadurungé ing nuduhake biaya bonus ing NV Energy?
- Sadurunge, biaya bonus dibagi antarane pembayar tarif lan pemegang saham.

3. Apa evaluasi NV Energy dhewe menehi saran babagan kinerja karyawan?
– Evaluasi NV Energy dhewe nuduhake yen kinerja karyawan kurang saka target perusahaan.

4. Sapa sing ndhukung proposal Komisioner Randy Brown?
– Komisaris Hayley Williamson uga ndhukung proposal Brown.

5. Sapa sing ora setuju karo proposal Komisioner Brown lan kenapa?
- Komisaris Tammy Cordova mbantah amarga dheweke percaya yen bonus sing ora ditampa ora kudu kalebu ing tarif. Dheweke ujar manawa para pelanggan mung kudu tanggung jawab kanggo biaya sing ditampa dening karyawan.

6. Apa posisi revisi Cordova?
- Cordova pracaya sing pelanggan ora kudu tanggung jawab kanggo biaya ngluwihi apa adil, lan bonus mung kudu dianugerahi kanggo prestasi lan ora digunakake minangka cara kanggo nahan karyawan terkenal.

7. Apa keprihatinan babagan kompensasi karyawan ing NV Energy?
- Komisioner Brown negesake manawa para pekerja NV Energy saiki ora entuk ganti rugi dibandhingake standar industri.

8. Apa implikasi kaputusan kanggo beban ratepayers karo biaya bonus pegawe duwe?
- Nimbulake pitakonan babagan alokasi sumber daya lan efektifitas insentif kanggo kepuasan pelanggan.

Definisi:
- Komisi Utilitas Umum: Badan pangaturan sing ngawasi utilitas umum kayata perusahaan listrik, gas, lan banyu.
- Ratepayers: Individu utawa bisnis sing ditagih kanggo nggunakake layanan sarana umum.
- Pemegang Saham: Individu utawa organisasi sing nyekel saham ing perusahaan lan mulane duwe saham finansial ing kinerja.
- Bonus: Kompensasi tambahan sing diwenehake marang karyawan minangka ganjaran kanggo kinerja utawa prestasi sing apik.
- Pendapatan net: Jumlah total revenue sing ditinggalake perusahaan sawise nyuda biaya.

Link sing Disaranake:
- NV Energy
- Berkshire Hathaway Energy

kategori
New York News

Gubernur New York Tandatangani Ukuran Landmark dadi Hukum

Ing pamindhahan groundbreaking sing ngirim gelombang kejut ing negara kasebut, Gubernur New York Kathy Hochul nandatangani langkah bersejarah dadi hukum wulan kepungkur, menehi tandha titik balik sing penting kanggo negara kasebut. Undhang-undhang kasebut, sing wis ditampa kanthi pujian lan kritik, tujuane kanggo mbentuk maneh lan ngrevolusi maneka aspek masyarakat.

Tandha gubernur wis resmi nguatake langkah iki minangka momen penting ing sejarah New York. Kanthi tekad sing kendel lan visi tekad kanggo masa depan, pamrentah negara wis miwiti dalan kanggo owah-owahan transformatif.

Liwat analisis sing ati-ati babagan hukum anyar kasebut, dadi bukti yen lanskap New York bakal ngalami owah-owahan sing luar biasa. Ukuran iki minangka perwujudan saka cita-cita progresif, ngupayakake supaya kabeh individu dianggep adil lan hak-hak dhasare dijaga.

Ing departure saka artikel asli, kuotasi tartamtu wis diilangake kanggo menehi perspektif sing luwih jembar. Iki ngidini kanggo eksplorasi lengkap saka impact overarching ukuran, nyorot potensial kanggo catalyze owah-owahan positif.

Kanthi nandatangani langkah iki dadi hukum, Gubernur Hochul wis nandur wiji-wiji masyarakat sing luwih inklusif lan egaliter. Implikasi sing adoh saka undang-undang iki ngluwihi efek langsung. Iki nyebabake pangarep-arep kolektif kanggo masa depan ing endi keadilan lan kesetaraan.

Nalika langkah kasebut wis ngadhepi oposisi, para panyengkuyung mbantah manawa dheweke menangake kemajuan sosial lan nggawe preseden sing kuat kanggo negara liya. Tantangan sing bakal ditindakake ora bakal disepelekake, nanging langkah kasebut minangka bukti komitmen New York kanggo kemajuan lan kesetaraan.

Nalika warisan Gubernur Hochul dibentuk, dampak saka langkah penting iki mesthi bakal dirasakake kanggo generasi sing bakal teka. Iki minangka katalis kanggo owah-owahan sing migunani lan mbukak dalan kanggo masyarakat sing luwih inklusif, ing ngendi swara kabeh individu bisa dirungokake lan ing ngendi keadilan lan kaadilan.

FAQ:

1. Apa ukuran sajarah sing ditandatangani dening Gubernur New York Kathy Hochul?
- Langkah bersejarah sing ditandatangani dening Gubernur Hochul tujuane kanggo mbentuk maneh lan ngrevolusi maneka aspek masyarakat ing New York.

2. Kepiye ukuran iki penting kanggo sejarah New York?
– Ukuran iki dianggep minangka wayahe pivotal ing sajarah New York, minangka nggantosi owah-owahan menyang owah-owahan transformatif lan masyarakat luwih klebu lan egaliter.

3. Apa tujuane ngukur?
- Langkah kasebut ngupaya kanggo njamin perawatan sing adil marang kabeh individu lan njaga hak-hak dhasare.

4. Apa langkah kasebut entuk oposisi?
- Ya, langkah kasebut wis ngadhepi oposisi, nanging para panyengkuyung mbantah manawa promosi kemajuan sosial lan nggawe preseden sing kuat kanggo negara liya.

5. Apa dampak potensial saka ukuran kasebut?
- Langkah kasebut duweni potensi kanggo nyalahake pangarep-arep kanggo masa depan ing endi keadilan lan kesetaraan, dadi katalis kanggo owah-owahan sing migunani lan mbukak dalan kanggo masyarakat sing luwih inklusif.

Sarat utama:
– Cita-cita progresif: Nggambarake seperangkat kapercayan utawa nilai politik sing nduweni tujuan kanggo ningkatake kemajuan sosial lan owah-owahan kanggo perbaikan masyarakat.
– Masyarakat egaliter: Nuduhake masyarakat sing wong dianggep padha lan nduweni kesempatan lan hak sing padha.

Related Links:
1. Pamrentah Negara New York
– Situs web resmi Pemerintah Negara Bagian New York, ing ngendi sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan undang-undang lan inisiatif negara.

2. Kantor Gubernur New York
- Situs web resmi Gubernur New York, nyedhiyakake nganyari lan warta babagan kabijakan lan tumindak negara.

kategori
News

Watesan Parkir Cedhak Persimpangan: Ningkatake Keamanan Pejalan Kaki

Masalah parkir wis suwe dadi perhatian ing wilayah kutha, utamane ing cedhak prapatan. Panaliten anyar nuduhake yen ngetrapake larangan parkir ing jarak 20 kaki saka persimpangan bisa nambah visibilitas kanthi signifikan lan nyuda kemungkinan tabrakan sing nglibatake para pejalan kaki. Kanthi ngatasi aspek perencanaan kutha sing penting iki, komunitas bisa ningkatake safety pejalan kaki lan nggawe lingkungan sing bisa mlaku.

Nalika mobil diparkir cedhak karo persimpangan, dheweke ngalangi garis pandang kanggo sopir lan wong sing mlaku, nambah risiko kacilakan. Kanthi matesi parkir ing jarak 20 kaki, para pembalap sing nyedhaki prapatan entuk visibilitas sing luwih gedhe, supaya bisa ngantisipasi lan nanggepi bebaya sing potensial, kalebu wong sing nyebrang. Langkah proaktif iki ora mung nyuda kemungkinan kacilakan, nanging uga ningkatake lingkungan sing luwih aman kanggo kabeh pangguna dalan.

Pelaksanaan larangan parkir ing cedhak prapatan mbutuhake kolaborasi antarane panguwasa lokal, anggota masyarakat, lan pakar transportasi. Insinyur sipil lan perencana kutha nduweni peran penting kanggo ngenali lokasi kritis ing ngendi larangan parkir kudu ditindakake. Kanthi nganalisa data kacilakan, pola arus lalu lintas, lan prilaku pejalan kaki, dheweke bisa nemtokake wilayah sing bakal entuk manfaat paling akeh saka larangan kasebut.

Kajaba iku, kampanye kesadaran lan pendhidhikan umum penting kanggo njamin kepatuhan karo peraturan parkir. Ngabari warga lan pengunjung babagan pentinge njaga garis sing jelas ing persimpangan bisa ningkatake kebiasaan parkir sing tanggung jawab. Tandha, tandha, lan prabot dalan tambahan bisa digunakake kanggo ngirim pesen iki kanthi efektif lan dadi pangeling sing lembut kanggo para sopir.

Kanthi ngutamakake safety pejalan kaki liwat implementasine larangan parkir ing cedhak prapatan, komunitas bisa nggawe papan kutha sing luwih bisa dienggoni lan lestari. Langkah-langkah kasebut ora mung nambah safety nanging uga nyengkuyung transportasi aktif, nyuda kemacetan lalu lintas lan polusi. Pungkasane, kanthi njupuk pendekatan proaktif iki kanggo ningkatake visibilitas ing persimpangan, kita bisa nggawe masa depan ing ngendi para pejalan kaki rumangsa aman nalika navigasi kutha.

FAQ:

1. Apa sebabe larangan parkir ing cedhak prapatan iku penting?
- Watesan parkir ing cedhak prapatan penting amarga bisa nambah visibilitas kanggo driver lan pejalan kaki, nyuda resiko kacilakan lan ningkatake safety.

2. Kepiye carane parkir sing cedhak banget karo prapatan nambah risiko kacilakan?
- Nalika mobil diparkir cedhak banget karo persimpangan, dheweke ngalangi garis pandang kanggo para pembalap lan wong sing mlaku, dadi angel kanggo ngantisipasi lan nanggepi bebaya sing potensial.

3. Sapa sing nemtokake ing ngendi larangan parkir kudu ditindakake ing cedhak prapatan?
- Insinyur sipil lan perencana kutha nganalisa data kacilakan, pola aliran lalu lintas, lan prilaku pejalan kaki kanggo ngenali lokasi kritis sing bakal entuk manfaat paling akeh saka larangan parkir.

4. Kepriye perane warga masyarakat lan panguwasa dhaerah anggone nindakake larangan parkir ing cedhak prapatan?
– Anggota komunitas lan panguwasa lokal kolaborasi karo ahli transportasi kanggo mesthekake implementasine efektif saka watesan parkir cedhak prapatan.

5. Kepriye carane bisa nambah kesadaran masyarakat babagan aturan parkir ing cedhak prapatan?
- Kampanye kesadaran lan pendhidhikan umum bisa ditindakake kanggo menehi informasi marang warga lan pengunjung babagan pentinge njaga garis pandang sing jelas ing persimpangan. Tandha, tandha, lan perabot dalan tambahan uga bisa digunakake kanggo nguatake pesen iki.

pranala web:
- https://www.census.gov
- https://www.who.int
- https://www.nhtsa.gov

(Cathetan: URL sing disedhiyakake minangka conto lan bisa uga ora 100% bener.)

kategori
Tenogo News North Carolina solar

Masa Depan Rooftop Solar ing North Carolina Hangs ing Balance

Perang liwat solar rooftop ing North Carolina tekan Pengadilan Bandhing ana, minangka tantangan kanggo suda pembayaran Duke Energy kanggo susunan solar ngarep dirungokake dening panel telung hakim. Kasus pusat babagan apa tarif sing disetujoni taun kepungkur dening Komisi Utilitas adil lan sah.

Mungsuh saka pembayaran suda argue sing padha wis nyebabake Kurangé populasi pinunjul ing kapentingan lan dodolan kanggo instalasi solar omah. Siji installer malah nglaporake penurunan penjualan nganti 50% wiwit tarif anyar ditrapake. Kajaba iku, para penantang ujar manawa entitas sing melu kompromi karo Adipati ora makili kabeh pemangku kepentingan lan persetujuan kasebut ora bakal nggawa bobot.

Kritikus saka tarif anyar uga argue sing padha ilegal amarga padha diadegaké adhedhasar pasinaon internal lan diskusi stakeholder, tinimbang diselidiki independen dibutuhake dening hukum. Padha nunjukake hukum negara 2017 sing mrentah Komisi Utilitas kanggo nganakake analisis dhewe babagan biaya lan keuntungan saka generasi pelanggan. Para penantang ngaku yen sinau internal Adipati ora nyukupi syarat hukum.

Adipati Energy lan para pembela, ing sisih liya, mbantah manawa basa hukum kasebut jelas lan ora mbutuhake penyelidikan independen. Dheweke negesake manawa tarif kasebut ora diskriminatif lan ditetepake sawise diselidiki kanthi lengkap babagan biaya lan keuntungan.

Asil saka kasus iki bisa duwe jalaran adoh kanggo industri solar rooftop ing North Carolina. Yen Pengadilan Bandhing aturan ing sih saka challengers, bisa mimpin kanggo Komisi-mimpin diselidiki saka biaya lan keuntungan net metered solar. Ing tangan liyane, yen Duke Energy menang, bisa ngalangi pembayaran suda lan duweni potensi nggawe precedent kanggo keperluan liyane kanggo tindakake.

Pungkasane, keputusan kasebut bakal mengaruhi masa depan solar rooftop ing negara kasebut. Iku bakal nemtokake manawa instalasi solar bakal terus berkembang utawa ngadhepi "kontraksi massive" minangka sawetara ahli industri prédhiksi. Kasus kasebut nyoroti debat lan tantangan sing isih ana ing sekitar transisi menyang energi resik lan peran utilitas kanggo mbentuk masa depan industri.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan Battle Over Rooftop Solar ing North Carolina

1. Apa masalah utama ing kasus Pengadilan Banding?
Masalah utama ing kasus Pengadilan Bandhing yaiku apa pembayaran suda Duke Energy kanggo susunan solar omah, disetujoni dening Komisi Utilitas taun kepungkur, adil lan sah.

2. Apa mungsuh saka pembayaran suda mbantah?
Mungsuh saka pembayaran suda argue sing padha wis nyebabake Kurangé populasi pinunjul ing kapentingan lan dodolan kanggo instalasi solar omah. Dheweke uga ngaku manawa entitas sing melu kompromi karo Adipati ora makili kabeh pemangku kepentingan lan persetujuan kasebut ora bakal nggawa bobot.

3. Yagene para kritikus tarif anyar mbantah manawa dheweke ora sah?
Kritikus saka tarif anyar argue sing padha ilegal amarga padha diadegaké adhedhasar pasinaon internal lan diskusi stakeholder, tinimbang diselidiki independen dibutuhake dening hukum. Padha nunjukake hukum negara 2017 sing mrentah Komisi Utilitas kanggo nganakake analisis dhewe babagan biaya lan keuntungan saka generasi pelanggan.

4. Apa pertahanan Duke Energy?
Adipati Energy lan para pembela mbantah manawa basa hukum kasebut jelas lan ora mbutuhake penyelidikan independen. Dheweke negesake manawa tarif kasebut ora diskriminatif lan ditetepake sawise diselidiki kanthi lengkap babagan biaya lan keuntungan.

5. Apa akibat potensial saka putusan Pengadilan Banding?
Asil saka kasus iki bisa duwe jalaran adoh kanggo industri solar rooftop ing North Carolina. Yen Pengadilan Bandhing aturan ing sih saka challengers, bisa mimpin kanggo Komisi-mimpin diselidiki saka biaya lan keuntungan net metered solar. Ing tangan liyane, yen Duke Energy menang, bisa ngalangi pembayaran suda lan duweni potensi nggawe precedent kanggo keperluan liyane kanggo tindakake.

6. Kepiye keputusan kasebut bakal mengaruhi solar rooftop ing negara kasebut?
Kaputusan kasebut bakal nemtokake manawa instalasi solar bakal terus berkembang utawa ngadhepi "kontraksi massive" kaya sing diramalake sawetara ahli industri. Bakal duwe pengaruh sing signifikan ing masa depan solar rooftop ing North Carolina.

Definisi:
– Solar rooftop: Sistem energi solar sing dipasang ing payon bangunan omah utawa komersial.
- Komisi Utilitas: Badan pangaturan sing tanggung jawab kanggo ngawasi perusahaan utilitas lan nggawe keputusan sing ana gandhengane karo tarif, layanan, lan peraturan.
– Net metered solar: A noto tagihan ngendi kang duwe omah karo solar panel bisa nampa kredit kanggo keluwihan energi solar padha gawé lan feed bali menyang kothak.
– Stakeholders: Individu utawa organisasi sing duwe kapentingan utawa keprihatinan ing asil saka masalah utawa kaputusan tartamtu.

Link sing Disaranake:
- Duke Energy
- Komisi Utilitas North Carolina

kategori
Tenogo News solar

Naturgy lan LONGi Kolaborasi kanggo Ngedongkrak Proyek Energi Terbarukan ing Spanyol

Perusahaan utilitas energi Spanyol Naturgy lan pimpinan teknologi solar LONGi wis gabung kanggo ningkatake proyek energi terbarukan Naturgy ing Spanyol. Ing perjanjian kiriman modul anyar, LONGi bakal nyedhiyakake luwih saka siji yuta modul saka seri Hi-MO 5, kanthi total 574 MWp, kanggo proyek solar Naturgy sing bakal teka ing negara kasebut. Penyebaran modul bifacial paling canggih iki, kanthi tingkat efisiensi 21.3% sing nyengsemaken lan nggabungake teknologi doped gallium LONGi, bakal mbantu ngoptimalake pembangkit listrik lan daya tahan ing kahanan iklim sing ekstrem ing Spanyol.

Instalasi sing direncanakake bakal disebarake ing papat lokasi proyek ing Castilla-La Mancha, Extremadura, lan Andalusia, nguatake komitmen Naturgy kanggo ekspansi energi terbarukan ing negara kasebut. Jorge Barredo, Managing Director of Renewables, New Business and Innovation at Naturgy, nandheske pentinge kolaborasi iki, nyatakake yen ukuran persetujuan kasebut nggambarake sikap ambisius Naturgy marang energi terbarukan. Kajaba iku, dheweke ngakoni modul teknologi canggih LONGi minangka komponen penting kanggo saingan karo sumber daya tradisional ing sektor fotovoltaik Spanyol.

David Sánchez Escarti, General Manager LONGi kanggo Spanyol & Portugal, matur nuwun kanggo kemitraan longstanding karo Naturgy wiwit 2018. Dheweke nyorot carane trek apik banget saka Naturgy ing renewables luwih motivasi LONGi kanggo ndhukung lan nggedhekake kerjasama. Escarti negesake manawa tanduran fotovoltaik anyar iki bakal nuduhake komitmen bareng loro perusahaan menyang bisnis lan kepemimpinan teknologi ing industri kasebut.

Kabeh limang proyek digambarake bakal nampa kiriman modul ing taun iki, nguatake pertumbuhan Naturgy ing sektor sing bisa dianyari lan menehi kontribusi kanggo ngupayakake Spanyol kanggo masa depan energi sing lestari. Kolaborasi antarane Naturgy lan LONGi ora mung nuduhake potensial kanggo inovasi lan efisiensi ing industri solar nanging uga nyorot pentinge kerjasama antarane perusahaan energi lan pimpinan teknologi kanggo ngatasi tantangan transisi menyang sumber energi sing resik.

Bagian FAQ:

1. Apa kolaborasi anyar antarane Naturgy lan LONGi?
Naturgy, perusahaan sarana energi Spanyol, lan LONGi, pimpinan teknologi solar, wis kerja sama kanggo ningkatake proyek energi terbarukan Naturgy ing Spanyol. Ing kolaborasi kasebut, LONGi bakal nyedhiyakake luwih saka siji yuta modul saka seri Hi-MO 5, kanthi total 574 MWp, kanggo proyek surya mbesuk Naturgy ing negara kasebut.

2. Apa fitur saka modul sing diwenehake dening LONGi?
Modul sing diwenehake dening LONGi minangka modul bifacial paling canggih kanthi tingkat efisiensi 21.3%. Padha nggabungake teknologi gallium-doped LONGi, sing mbantu ngoptimalake pembangkit listrik lan daya tahan, sanajan ing kahanan iklim sing ekstrem.

3. Ing ngendi proyek surya Naturgy bakal dumunung?
Instalasi sing direncanakake bakal disebarake ing papat lokasi proyek ing Castilla-La Mancha, Extremadura, lan Andalusia, nguatake komitmen Naturgy kanggo ekspansi energi terbarukan ing Spanyol.

4. Apa gunane kolaborasi iki kanggo Naturgy?
Managing Director of Renewables, New Business, and Innovation Naturgy, Jorge Barredo, negesake manawa ukuran persetujuan kasebut nggambarake sikap ambisius Naturgy marang energi terbarukan. Kolaborasi karo LONGi lan panyebaran modul canggih bakal mbantu Naturgy bersaing karo sumber daya tradisional ing sektor fotovoltaik Spanyol.

5. Apa sing dikandhakake General Manager LONGi kanggo Spanyol & Portugal babagan kolaborasi kasebut?
David Sánchez Escarti, Manajer Umum LONGi kanggo Spanyol & Portugal, ngucapake matur nuwun kanggo kemitraan sing wis suwe karo Naturgy lan nyorot rekaman trek sing luar biasa Naturgy babagan energi terbarukan. Dheweke nyebutake manawa tanduran fotovoltaik anyar iki bakal nuduhake komitmen bareng loro perusahaan kasebut marang kepemimpinan bisnis lan teknologi ing industri kasebut.

6. Nalika ngirim modul bakal njupuk Panggonan?
Kabeh limang proyek digambarake bakal nampa kiriman modul ing taun iki, nyumbang kanggo pertumbuhan Naturgy ing sektor sing bisa dianyari lan Spanyol ngupayakake masa depan energi sing lestari.

Definisi:
– MWp: Megawatt peak, unit daya sing digunakake kanggo ngukur kapasitas sistem panel surya.
– Modul bifacial: Modul solar sing bisa ngasilake listrik saka sisih ngarep lan mburi, nambah produksi energi sakabèhé.
- Tingkat efisiensi: Persentase sinar matahari sing modul solar bisa diowahi dadi listrik sing bisa digunakake.
– Teknologi Gallium-doped: Teknologi sing digunakake ing modul solar kanggo nambah kinerja lan daya tahan.

Pranala sing disaranake:
1) Situs web resmi Naturgy
2) Website Resmi LONGi
3) Informasi Kontak Naturgy
4) Informasi Kontak LONGi

kategori
News Pennsylvania

Pengaruh Jurnal ABA: Menerangi Landskap Hukum

Jurnal ABA, publikasi sing narik kawigaten 500,000 pengacara ing saindenging Amerika Serikat saben wulan, nawakake eksplorasi lengkap babagan profesi hukum. Kanthi mripat ngengkel kanggo rinci, jurnal ajeni iki nylidiki tren ruwet, kapribaden pengaruh, lan aspèk financial jero sing mbentuk lanskap legal saka Wall Street kanggo Main Street, kabeh cara kanggo Pennsylvania Avenue.

Kanthi pembaca sing akeh, Jurnal ABA dadi platform sing ora ana tandhingane kanggo para pengacara supaya tetep anyar babagan perkembangan paling anyar ing lapangan. Kapenuhan konten sing nggumunake sing digawe dening ahli hukum, menehi wawasan sing penting babagan dinamika profesi sing terus-terusan. Kanthi nggabungake analisis sing jero karo conto-conto ing donya nyata, publikasi iki nguatake para profesional hukum kanggo ngatasi kerumitan profesi kanthi yakin.

Diselipake ing kaca Jurnal ABA, para pamaca nemokake pirang-pirang artikel sing nyinaoni babagan hukum saka macem-macem sudut. Tinimbang ngandelake kuotasi kanggo nampilake pengaruh artikel kasebut, kita bisa nggambar gambar sing jelas sing ngemot inti isine. Saka ngeculake kasus pengadilan groundbreaking sing nyetel precedents legal kanggo unraveling intricacies hukum bisnis internasional, jurnal nepaki peran minangka kanca dipercaya kanggo loro pengacara pengalamane lan calon mahasiswa hukum padha.

Akibate, Jurnal ABA dadi mercusuar kawruh, menehi wawasan sing sugih sing nyumbang kanggo dialog sing terus-terusan babagan profesi hukum. Amarga eksplorasi ekstensif iki ngrangsang pikiran lan nuwuhake pamikiran kritis, pengacara luwih siap kanggo ngladeni para klien, maju keadilan, lan mbentuk masyarakat sing luwih adil.

Intine, jangkauan lan pengaruh sing jero saka Jurnal ABA nggegirisi liwat komunitas hukum, nguatake status minangka kanca sing dipercaya lan pilar sing ora ana regane ing profesi hukum.

Bagian FAQ:

1. Apa Jurnal ABA?
Jurnal ABA minangka publikasi sing fokus ing profesi hukum ing Amerika Serikat. Iki diwaca dening 500,000 pengacara saben wulan lan nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan tren hukum, kepribadian sing duwe pengaruh, lan aspek finansial saka lanskap hukum.

2. Apa jenis konten sing diwenehake Jurnal ABA?
Jurnal ABA nawakake artikel-artikel sing nyinaoni macem-macem aspek hukum. Iki kalebu kasus pengadilan groundbreaking, hukum bisnis internasional, lan topik liyane sing menarik kanggo profesional hukum.

3. Kepiye pengacara ABA Journal entuk manfaat?
Kanthi pembaca sing akeh lan konten sing digawe kanthi ahli, Jurnal ABA mbantu para pengacara supaya tetep anyar babagan perkembangan paling anyar ing lapangan. Nyedhiyakake wawasan lan analisis sing migunani sing nguatake para profesional hukum kanggo ngatasi kerumitan profesi kanthi yakin.

4. Sapa sing bisa entuk manfaat saka maca Jurnal ABA?
Jurnal ABA minangka sumber sing migunani kanggo pengacara berpengalaman lan mahasiswa hukum sing pengin. Nawakake kasugihan kawruh lan informasi sing nyumbang kanggo dialog aktif lingkungan Profesi legal.

Definisi:

1. Precedents Legal: Putusan pengadilan sadurunge sing dadi pandhuan utawa wewenang ing kasus sing padha.

2. Hukum Bisnis Internasional: Aturan lan peraturan hukum sing ngatur transaksi bisnis lan hubungan antarane entitas sing beroperasi ing negara liya.

Link sing Disaranake:
- Jurnal ABA